Система EASY LINK


Останете във връзка!

Оборудване, функции, услуги, актуализации, съвместимост… Намерете пълната информация за вашата мултимедийна система EASY LINK.
ОБОРУДВАНЕ
7 или 9,3-инчов сензорен екран

Екранът на EASY LINK се предлага в няколко формата: портретен или пейзажен изглед, с или без възможност за навигация. Той превръща вашия екран в истински бордови компютър, за да управлявате функциите на автомобила с лекота, да прослушвате SMS съобщения и да диктувате имейли.

Когато вашият телефон е свързан чрез Bluetooth® и натиснете бутона върху волана, ще позволите на системата за гласово управление Siri или Google да ви насочва и да шофирате без да сваляте поглед от пътя!

Изберете начална страница за вашата система с възможност за пълно персонализиране. Управлявайте профила си, за да съхраните всички свои предпочитания: сила на звука, регулиране на страничните огледала, регулиране на седалките, предпочитани радиостанции, сдвоени телефони.

Запознайте се с екрана на EASY LINK като използвате нашия симулатор.
БОРДОВИ УСЛУГИ
Интелигентна навигация

Заедно с нашите партньори Google и TomTom разработихме навигационна система, която ви предлага най-добрите услуги, за да намерите съответните дестинаци, да пристигнете навреме, да получавате предупреждения за пътната обстановка и опасните участъци или да се информирате за най-евтините бензиностанции по вашия маршрут.*

* Предлага се в зависимост от версията.
Auto-Update: автоматични актуализации на картите и на системата EASY LINK*

С Auto-update се възползвате от редовни автоматични актуализации на навигационната система.

Чрез технологията Over The Air получавате автоматичен достъп до най-новите карти, функции и приложения.

* Функция, която се предлага на по-късна дата/в зависимост от модела и датата на производство.
Android Auto™ и Apple Carplay™

Намерете съвместими приложения на вашия смартфон с помощта на интегрирания сензорен таблет на EASY LINK. Свържете телефона към USB слота, за да се наслаждавате на музика и да ползвате приложения от телефона на таблета на автомобила. Можете да четете и диктувате съобщения, да се обаждате по телефона или да тръгнете по маршрут съвсем лесно.* Предлага се в зависимост от версиите.
Свързана пътна помощ

Спешно повикване*: в случай на произшествие, ще ви бъде помогнато възможно най-бързо и ефективно – автоматично или ръчно с помощта на бутона SOS.

* Предлага се в зависимост от версията и автомобила.
МОБИЛНИ УСЛУГИ
MY Renault – приложение, свързано с вашия автомобил

Останете във връзка с автомобила чрез приложението MY Renault: геолокализиране на автомобила, напътствия и отправяне към желаната дестинация, за да спестите време.

Приложението MY Renault ви помага, където и да се намирате. Изтеглете го сега:

Подробности за услугите на Renault EASY LINK...

Нашите свързани услуги

Възползвайте се от бордовите услуги с помощта на екрана на EASY LINK и мобилните услуги на приложението MY Renault.

Възползвайте се максимално от Renault CONNECT!

Отговори на всички ваши въпроси за EASY LINK


Онлайн магазин за свързани услуги

Добавете още свързани услуги от нашия онлайн магазин.