image

Оферти за нови автомобили

Открийте нашите най-добри оферти за закупуване на нови автомобили Renault

Възползвайте се сега!

  • captur

CAPTUR

Вземете Renault CAPTUR за 279лв./месец

Сега с бонус до 1000 лв. при изкупуване на употребяван автомобил

Посочената вноска е с включен ДДС и е валидна за версия Zen TCe 90 к.с. BVM при 21,22% първоначална вноска, 30% остатъчна стойност, за период от 60 месеца и 2% лихва. Допълнителният бонус е в размер от 500 лв. (за версии бензин и бензин/LPG) до 1000 лв. (за версия E-TECH Plug-in Hybrid) и се предоставя единствено и само при включване на вашият употребяван автомобил в сделката.

 

Офертата е валидна до 31.10.2021 г.

свържете се с търговски представител
  • Alt Image C29

MEGANE SEDAN

Налични автомобили на атрактивна цена

Възползвайте се от специалните условия за модела и вземете своя наличен нов автомобил на неповторима цена

Офертата важи за всички версии с включен цвят металик, а отстъпката се начислява към крайната цена, включваща версия, допълнително оборудване и цвят металик. Отстъпката варира според нивото на оборудване и достига до 20%.

 

Офертата е валидна до 30.09.2021 г.

изберете своя автомобил
  • Alt Image C29

KADJAR

Атрактивна цена от 36 980 лв.

Вземете сега своя нов автомобил Renault KADJAR на специална цена за лимитиран период от време

Офертата е валидна за всички версии, а отстъпката се начислява към крайната клиентска цена включваща версия, допълнително оборудване и цвят металик. Отстъпката варира според нивото на оборудване и достига до 8 500 лв.

 

 

Офертата е валидна до 30.09.2021 г.

свържете се с търговски представител
  • Alt Image C29

KOLEOS

Специална цена от 45 830 лв.

Офертата е валидна за всички версии на модела, като отстъпката варира в зависимост от нивото на оборудване и достига до 19%. Отстъпката се начислява към крайната клиентска цена включваща версия, допълнително оборудване и цвят металик.  Специалната цена от 45 830 лева е изчислено за Renault KOLEOS версия Zen TCe 160 к.с. EDC.

 

 

Офертата е валидна до 30.09.2021 г.

свържете се с търговски представител
  • Alt Image C29

Express Van

На специална цена и с подарък зимни гуми

Вземете новото Renault EXPRESS Van - практично и ефективно решение за вашия бизнес

Офертата е валидна за всички версии и включва търговска отстъпка в размер на 7% и подарък 4 бр. зимни гуми с включен монтаж. Моделът и марката на предлаганите зимни гуми се определят от доставчика в зависимост от текущите наличности и не са обект на допълнително договаряне. Монтажът на гумите се извършва само в оторизирани центрове на Renault и след предварително съгласуване на дата и час с доставчика на автомобила.

 

Офертата е валидна до 31.12.2021 г.

свържете се с търговски представител

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече