Trafic

вашият идеален партньор в пътуването
Trafic Combi

дизайн

ИЗРАЗИТЕЛЕН ДИЗАЙН, НОВ ЦВЯТ CARMINE RED

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
Нова вертикална решетка и емблематични светодиодни C-образни фарове... Новата версия на Trafic е принос към динамичния дизайн с екстериорен цвят Carmine Red и 17-инчови джанти.

комфорт и модулно оформление

ПРЕОТКРИЙТЕ УДОВОЛСТВИЕТО В САЛОНА

Trafic Passenger – интелигентен салон – Renault
интелигентен салон
Безжично зарядно устройство за телефон, жабка-чекмедже easy life, огромна поставка за чаши, система за свързаност на салона easy link и други... Влезте в напълно преработен интериор и се насладете на удобната нова кабина.
Тrafic Passenger – интериорен дизайн – Renault
модулен салон
3, 6 или 9 седалки: Trafic предлага редица възможности, за да можете да подредите салона така, както искате. Можете да превозвате до 9 пътника и техния багаж, или премахнете втория и третия ред седалки, за да вземете със себе си целия багаж, който желаете, без да правите компромис с комфорта!

Easy life

БЕЗОПАСНОСТ, ЕФЕКТИВНОСТ И ТЕХНОЛОГИЯ

Trafic Passenger – adas – Renault
помощни системи за водача
Trafic е оборудван с няколко помощни системи за водача, които се грижат за сигурността на водача и пътуващите с него. Улеснете маневрирането с помощната система за паркиране и се възползвайте от системата за предупреждение за пресичане на осевата линия, адаптивния круиз контрол и активна система за аварийно спиране (AEBS), за да пътувате напълно спокойно.
Trafic Passenger – двигатели – Renault
комфорт при шофиране
Оборудвана с технологията „Стоп и старт“, гамата от двигатели отговарят на най-новите стандарти за контрол на замърсяването: Euro 6D-Full. Изберете от нашата гама от ръчни скоростни кутии (110 к.с. и 150 к.с.) или автоматични 6-степенни скоростни кутии EDC с двоен съединител (150 или 170 к.с.). Те ще подобрят вашия комфорт и реакции, като ви предлагат плавни бързи смени на предавките.

renault TRAFIC В ПОДРОБНОСТИ

Renault Trafic дизайн

РАЗГЛЕДАЙТЕ И...

EXPRESS VAN
EXPRESS VAN