Предлага се за Renault KANGOO, Renault TRAFIC и Renault MASTER. Предлагането на нашите търговци на едро и дребно включва: електрическо сигнално оборудване, тегличи, допълнително електронно оборудване, защита на подовата част, вентилационни системи, товаро-разтоварно оборудване, системи за сигурност, оборудване за товарния отсек, защита на салона, помощ при товарене – всички те със същите гаранции от производителя, като при стандартен автомобил!


Аларма

Алармата защитава вашия автомобил и неговия товарен отсек. В наличност в момента на покупката, тази опция автоматично активира алармата, щом заключите автомобила. Тя е изключително подходяща за професионална употреба от строители, търговци и др.

Теглене

Използвайте теглича за транспортиране или теглене на стоки без да променяте базата на автомобила, когато е монтиран. Предлаган в момента на покупката, това е идеалният аксесоар за често, професионално транспортиране на стоки. Идеален за строителството, комплектът включва щангата и куката към нея и може да се използва за теглене на товари до 1350 кг.

Греди за багажник на покива

Натоварете всичко необходимо с помощта на гредите за багажник на покрива. Гредите се продават в комплекти от по четири броя и се предлагат от момента на закупуване на автомобила. Идеални са за вашия строителен бизнес. Напълно подходящи за професионална употреба, гредите за багажник на покрива улесняват товаренето и ви позволяват да оптимизирате ежедневните си пътувания.

Камера за обратно виждане

Камерата за обратно виждане може да бъде монтирана в момента на покупката. Използва се за засичане на препятствия, за да улесни и осигури вашите маневри. Изображението се показва на екран в сенника чрез вградена в задната част на автомобила камера, така че препятствията извън обсега на вашето зрение вече не са проблем.

Стълба

Допълнителната стълба, монтирана към задната летяща врата на автомобила, улеснява качването на покрива и фиксирането на транспортираните върху гредите за багаж или в багажника на покрива стоки.

Светодиодни светлини

Предлагат се за RENAULT TRAFIC Panel Van L1, L2 и H1, H2. Светодиодните светлини са идеални за товарния отсек и се включват веднага щом отворите вратите на автомобила. Правят товаренето и разтоварването по-комфортно.

Багажник

Със или без степенка, багажникът на покрива е лесен начин да увеличите товароносимостта на своя автомобил. Идеален за редовна професионална употреба, багажникът на покрива се предлага в момента на покупката и отговаря на стандартите за качество на Renault.

Вътрешен багажник

Предлага се за Renault TRAFIC Panel Van L1-H1. Вътрешният багажник оптимизира товарния отсек, улеснява транспортирането на дълги предмети и обезопасява стоките на борда. Идеален за професионално ползване, вътрешният багажник допълва останалото оборудване в товарния отсек.

Решетки на прозорците

Решетките на прозорците предпазват товарния отсек, когато сте паркирали и задните стъкла, когато шофирате. Те не нарушават конфигурацията на интериора.

Разделителна мрежа

Монтирана между шофьорското място и товарния отсек, където има стъклен панел, тази мрежа осигурява безопасността на кабината.

Дървена облицовка

Предлага се за Renault KANGOO, Renault TRAFIC and Renault MASTER. Дървената облицовка предпазва товарния отсек на вашия автомобил без да намалява неговата товароносимост. Дървената облицовка е топло-, влаго- и удароустойчива и ви помага да съхраните автомобила си в първоначалното му състояние. Идеална за транспортиране на стоки или за търговци в строителния бизнес.

Тройносгъваема – многоместна задна седалка с три функции

Тъй като няма два еднакви работни дни, изобретихме трансформацията тройно сгъване. Предлага се за Renault TRAFIC. Тази опция включва монтиране на модулна сгъваема подвижна седалка с три функции в задната част на автомобила. Можете да возите 1, 2, 3, 4, 5 или 6 души и да запазите оптимален товарен обем. Идеална за таксита, търговци и собственици на малък бизнес.

Пневматично окачване

С пневматичното окачване, което се предлага за Renault MASTER, задният край на автомобила може да бъде снижен, за да улесни товаренето. Това преустройване е независимо и гъвкаво и може да бъде използвано за поддържане на постоянна височина на автомобила, независимо от товара или неговото разпределение. Разработено, за да направи живота ви по-лесен, пневматичното окачване е идеално за търговци, доставчици, аварийни служби, хора с ограничена подвижност и транспортни фирми.


Нашите предложения за свързани услуги

Нашите решения, предназначени да оптимизират управлението на вашия автопарк

Нашите предложения за вашия бизнес

Нашите индивидуализирани предложения за вашия бизнес