Научете повече за Renault Pro+

Нашата гама от ванове

Научете повече за нашата богата гама от ванове. Renault Kangoo, Renault Trafic и Renault Master се адаптират към вашия бизнес. Със стотици възможни конфигурации, те отговарят на всички потребности на вашия бизнес. Каросерия, двигатели, вътрешно обзавеждане и др. – създайте перфектния за вашите изисквания ван.

Преустройване на нашите автомобили

Възползвайте се максимално от нашия поръчков дизайн. Нашите одобрени фирми трансформатори преустройват автомобили, като отчитат фабричната конструкция на нашите продукти, коeто гарантира тяхното качество и безопасност. Освен това, ползвате и оптимални условия както по отношение на гаранционното, така и на следгаранционното обслужване.

Нашата гама автомобили с нулеви емисии

За да внедрим нововъведения и да обогатим нашата гама, предлагаме и електрическия ван: Renault KANGOO Z.E., версия с нулеви вредни емисии на нашия най-продаван ван, за всички ваши експресни доставки в рамките на града.


Нашата специализирана мрежа Renault Pro+

Нови и употребявани автомобили, аксесоари, подобрения, финансиране, поддръжка... Нашите специализирани екипи се ангажират сериозно да улеснят вашия избор и да подпомагат работата ви.

Специални услуги

Вашето време е ценно. Запознайте се с услугите, които предлагаме, за да ви помогнем да закупите и поддържате вашия автомобил. Финансиране и данъчно облагане, оборудване и аксесоари, управление на автопарка, поддръжка и др. Ние имаме грижата да направим всеки аспект от живота ви по-лесен.