Fleet Asset Management е специална услуга за ключови клиенти. Интегрирайки необработени данни от пробега вашите автомобили Renault и свързвайки ги към инструмент за анализ, можете:
- да оптимизирате разхода на гориво и разходите за управление на вашия автопарк,
- да въведете схема за екологично шофиране,
- да намалите произшествията... И още много други!
За да свържете вашия автопарк, е необходимо вашите автомобили да бъдат преконфигурирани за свързани услуги в момента на поръчката или да бъдат оборудвани с мултимедийния таблет R-LINK. За допълнителна информация се обърнете към лицето за контакт от Renault Business Fleet.


Предназначен за автопаркове от петдесет или повече автомобила, Pro+ Board е софтуер, създаден за подобрено проследяване на автомобилите. Той предоставя ежедневни данни за вашия автопарк и инструменти за анализ, за да следите евентуалните промени. Може да бъде конфигуриран да проследява точките, които най-много искате да следите, което го превръща в индивидуализирано решение за управление на автопарка.

За допълнителна информация можете да разгледате уебсайта www.proplusboard.com.


R.Access е техническа услуга за фирми за краткосрочно или дългосрочно наемане и за споделено използване на автомобили. Тази базирана на интернет услуга ви осигурява контрол над вратите и имобилайзера на свързания автомобил Renault. Идеална е за осигуряване на денонощен достъп до нашите автомобили. 

Необходимо е само да интегрирате R.ACCESS в системата си за управление и да създадете потребителския интерфейс (уебсайт или приложение за смартфон), за да управлявате достъпа до автомобила.

За автопарк от свързани автомобили е необходимо в момента на поръчката вашите автомобили да бъдат преконфигурирани за свързани услуги или да бъдат оборудвани с мултимедийния таблет R-LINK и карта за свободни ръце.

 


Business Message е приложение, което улеснява общуването между вашите мениджъри и служители. Вашите мениджъри могат бързо да изпращат насочени към конкретни лица съобщения до един или повече автомобили от вашия автопарк. Водачите могат да четат получените съобщения, да осъществяват телефонни повиквания или да включват сателитната навигация, за да открият крайната си дестинация.

Има два начина за използване на тази услуга:
- вече имате интернет услуга с ваш собствен интерфейс: можете да общувате автоматично с помощта на нашата услуга,
- все още нямате интерфейс: можем да осигурим цялостно решение със защитен интерфейс за изпращане на съобщения в допълнение към нашата интернет услуга.


Нашите предложения за финансиране

Финансиране

Нашите данъчни услуги

Данъчно облагане