Предимствата

С това решение можете да контролирате бюджета и разходите си. Възползвайте се максимално от оптимален автопарк с най-новите автомобили.

Запазете си контрола и го правете лесно

За търговци на едро и дребно, малки и средни предприятия и ключови клиенти нашите партньори предлагат решения, които са подходящи за всички.

Оперативен лизинг означава, че вашата фирма може да ни повери финансирането срещу плащане на лизингова вноска. Вие си запазвате пълния контрол над разходите и бюджета, защото:

  • продължителността на наемането и пробегът се определят предварително и лизинговата вноска се изчислява въз основа на тези критерии и модела на избрания автомобил;
  • не е необходимо да се тревожите за продажбата на вашия автомобил след време. Просто го върнете на дилърството на Renault при изтичане на вашия договор.

Редица данъчни и счетоводни облекчения.

С оперативен лизинг можете:

  • да приспадате лизинговите вноски от облагаемата си печалба,
  • запазвате паричната си наличност, разсрочвайки плащането на своя автомобил
  • запазвате ликвидността на фирмата си като отписвате автомобила от активите си.

Предимства

Запазете контрола върху бюджета си и изберете дали да придобиете автомобила или не при изтичане на договора. Това гъвкаво решение означава, че можем да се адаптираме към изискванията на всеки клиент. 

Финансиране, което отговаря на вашите нужди

Това е индивидуализирано решение, което ви позволява да взимате решения по отношение на условията на финансовата сделка.

Вие можете:

  • да решавате в какъв размер да бъде вашата първоначална вноска - от 10% от цената на автомобила
  • да разсрочите плащането за 12, 24, 36, 48 или 60 месеца
  • да зададете в договора стойността на опцията за закупуване

Размерът на лизинговото плащане, изчислен като се отчитат всички тези параметри, е адаптиран спрямо вашия бюджет. Пътна помощ в случай на повреда, пътно-транспортно произшествие, кражба или пожар – на ваше разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.


Нашите договори за сервизно обслужване

Нашите предложения за поддръжка, ремонт и защита на вашето Renault

Нашите предложения за управление на автопарка

Нашите услуги, които ще ви помогнат да управлявате вашия автопарк