RENAULT TECH

Вече 10 години Renault Tech, нашата дъщерна компания, специализирана в персонализирани надстройки, подпомага Groupe Renault при разработването и производството на персонализирани решения за частни и корпоративни автомобили.

ЗАВОДСКА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ ЗА ВСЕКИ

Разгледайте богатата гама от надстройки и персонализирани решения както за специалисти, така и за частни клиенти.

ЦЯЛОСТНА, РАЗНООБРАЗНА, АДАПТИРАНА И ПОСТОЯННО РАЗВИВАЩА СЕ УСЛУГА

Renault Tech на Renault е единственият производител, който предлага заводска услуга за надстройки и който откликва на желанията на всички свои клиенти и поддържа определено ниво на качество, отговарящо на стандартите на Groupe Renault.
Експертни умения
Надстройките отговарят на стандартите за качество на Алианса. При монтаж на оборудване всички работни операции се извършват без да нанасят поражения на автомобила. Освен това, някои надстройки са обратими, което оптимизира стойността при препродажба на автомобила.
Разходи
Тъй като съоръженията се намират в заводите на Groupe Renault, няма допълнителни логистични разходи, когато Renault Tech се заеме с монтажа на вашите надстройки.
Срокове за изпълнение
Независимо каква е вашата заявка, Renault Tech поема ангажимента да достави трансформирания автомобил за същите срокове, както за доставка на стандартен автомобил.
Следпродажбено обслужване и гаранция
Сервизно обслужване? Ремонти? Въпроси относно вашия автомобил? Мрежата на Renault е на ваше разположение. Следпродажбеното обслужване от Renault Tech се извършва от дилърската мрежа на Renault. Можете да получите помощ при диагностика, доставка на резервни части и обработка на гаранционни искове (части и труд). Гаранционният период за надстройките е същият, както за стандартен автомобил.

ОЩЕ ОТ RENAULT

Renault Pro+

Гама Renault Pro+

Лекотоварни автомобили за всеки бизнес
Renault Easy Life

EASYLIFE

Създаваме иновации, за да подобрим вашия комфорт в автомобила