Спортен автомобил MEGANE R.S. Trophy

R.S. Trophy
Новото Renault MEGANE R.S.

Екстериор отпред на MEGANE R.S. Trophy

Готови ли сте за едно кръгче?

Преоткрийте новото Renault MEGANE R.S. в неговата ексклузивна версия Trophy и се пригответе за път. 

Вземете преднина!

Екстериор отпред на MEGANE R.S. Trophy
Джанти на MEGANE R.S. Trophy
MEGANE R.S. Trophy отзад

Ексклузивен дизайн и оборудване

MEGANE R.S. Trophy отзад

Чувствен и спортен дизайн

Заявете своя стил! Новото Renault MEGANE R.S. Trophy със сигурност ще грабне вниманието ви. F1 сплитер с щампа Trophy, червени спирачни апарати Brembo®, 19-инчови джанти Fuji Light и гуми Bridgestone® S007, антена тип „перка на акула“, задни тонирани стъкла и много други. Отпуснете се в червено-сивия интериор, за да усетите комфорта в обгръщащите седалки Recaro с тапицерия Alcantara©.

Арматурно табло в салона – MEGANE R.S. Trophy

Най-доброто от технологиите на Renault Sport

R.S. Monitor и бутон R.S. Drive, система за подпомагане на стартирането Launch Control, електронна помощна система за шофиране Multi change Down… Добавете нотка лукс към удоволствието от шофирането и се насладете на несравним контрол с ексклузивните бордови технологии на Renault Sport, достъпни от най-високия в класа си 10-инчов екран за водача Renault Sport и 9,3-инчовия централен екран EASY LINK.

Шаси на MEGANE R.S. Trophy Cup

Ексклузивно шаси Cup

Новото Renault MEGANE R.S. е проектирано да подобри ефективността ви на пътя. Неговият 1,8-литров двигател с 300 к.с. се комбинира с изключителното шаси Cup, което е снабдено със спортни елементи и се усеща съвсем различно. Какви са неговите предимства? Диференциал с ограничено приплъзване Torsen®, двукомпозитни предни спирачни дискове, по-твърди пружини и амортисьори и по-твърди стабилизиращи щанги. Подгответе се за още по-спортна тръпка!

Новото Renault MEGANE R.S. в подробности

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече