Спортен автомобил MEGANE R.S.

Дизайн
Новото Renault MEGANE R.S.

ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Вдъхновен от състезанията спортен вид

Новото Renault MEGANE R.S. се отличава със своя „мускулест“ профил, спортен стил и множество функции, разработени от света на моторните спортове.

Екстериор на MEGANE R.S. и MEGANE R.S. Trophy
Външен профил на джанта на MEGANE R.S.
Екстериор отзад на MEGANE R.S.

ПРЕДИМСТВА

Спортният хечбек

Новото Renault MEGANE R.S. утвърждава своята идентичност като еталон за спортен хечбек – както отвън, така и отвътре.

MEGANE R.S. отпред

Броня с F1 сплитер, специална радиаторна решетка, щампована с двойния диамант на R.S. и много други: Новото Renault MEGANE R.S. може да се похвали с истински спортни постижения.

Светодиодни фарове – MEGANE R.S.

Новото Renault MEGANE R.S. ви осигурява високоефективно осветяване. Като реверанс към моторните спортове, неговите допълнителни светлини с форма на кариран флаг са оборудвани с технологията R.S. Pure Vision. 

Салон – арматурно табло – Renault MEGANE R.S.

Спортно арматурно табло с 10,2-инчов екран за водача с възможност за персонализиране и EASY LINK 9,3-инчов мултимедиен екран, специален R.S. кожен волан с пера, скъсен скоростен лост, алуминиеви педали, ексклузивна карбоновосива гарнитура и много други. Комбинирайте удоволствието и ефективността!

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН Изключително спортен салон

Ексклузивна тапицерия R.S., висококачествени материали, елегантни изпълнения и отличителни детайли, емблематични за идентичността на Renault Sport… Освободете духа на дремещия у вас автомобилен пилот в спортния салон на новото Renault MEGANE R.S.!

Новото Renault MEGANE R.S. в подробности

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече