Спортен автомобил MEGANE R.S.

Новото Renault MEGANE R.S.

Направете живота си вълнуващ!
на цена от 64390 лв.

ДИЗАЙН Спортна икона

Подгответе се да седнете зад волана! Елегантни линии, по-широки калници, шаси Sport, нова карбоновосива тапицерия, изтънчени детайли и изключителни цветове... Оборудван с функции, вдъхновени директно от света на моторните спортове, новото Renault MEGANE R.S. демонстрира своя спортен стил. Готови? Старт!

Удоволствие от шофирането

Господар на пътя

Нека технологиите подобрят вашите постижения. Мощ, пъргавина, гъвкавост... Настанете се в салона за уникално изживяване във вашето ново Renault MEGANE R.S.!

Арматурно табло – MEGANE R.S.

Ексклузивни технологии на Renault Sport...

R.S. Drive, система за подпомагане на стартирането Launch Control, електронна помощна система за шофиране Multi change Down, R.S. Monitor... Запознайте се с най-доброто от инженерния опит на Renault Sport от 10,2-инчовия екран с възможност за персонализиране и 9,3-инчовия мултимедиен екран EASY LINK с репликация на съдържанието на вашия смартфон.

Екстериор на MEGANE R.S. и MEGANE R.S. Trophy

...за безкомпромисно удоволствие от шофирането.

Усетете несравнима ефективност без да жертвате своя комфорт благодарение на подобреното сцепление и още по-добро поведение на пътя. Технологията 4CONTROL се комбинира с 1,8-литров двигател с 300 к.с. с директно впръскване, взаимстван от света на моторните спортове и съчетан с 4 хидравлични компресионни ограничителя, шасито Sport и изпускателния тракт с механични клапани на новото Renault MEGANE R.S. Преоткрийте удоволствието от шофирането!

СЪСТЕЗАТЕЛЕН ДУХ

Новото Renault MEGANE R.S. Trophy

Новото Renault MEGANE R.S. Trophy ви потапя в света на свръхвисоките постижения.

MEGANE R.S. Trophy

Новаторски технологии!

Шасито Cup, снабдено с диференциал Torsen® с ограничено приплъзване и двукомпозитни предни спирачни дискове със спирачни апарати Brembo© и седалките Recaro® с тапицерия Alcantara®... Новото Renault MEGANE R.S. Trophy постоянно напомня за нашата страст по моторните спортове. Готови ли сте за предизвикателство?

Разгледайте версията

ВЕРСИИ

Изберете версията на новото Renault MEGANE R.S., която ви подхожда най-много

R.S.

R.S.

на цена от 64390 лв.

  • R.S. спортен кожен волан
  • Спортно окачване
  • 10" дигитален инструментален панел
  • 360-градусови, ултразвукови паркинг сензори
R.S. Trophy

R.S. Trophy

на цена от 70890 лв.

  • Двукомпонентни олекотени спирачни дискове
  • Кожен салон в черен цвят и червени декоративни шевове
  • R.S. кожен волан с Alcantara

Новото Renault MEGANE R.S. в подробности

Разгледайте и...

MEGANE
MEGANE
на цена от 37890 лв.
ARKANA
ARKANA
на цена от 48190 лв.

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече