Сервизните специалисти на Renault care service

От рутинна поддръжка до специализирани ремонти, сервизните специалисти на Renault care service извършват всички необходими дейности по поддръжката и ремонта, за да бъде вашият автомобил винаги в движение.

Трите основни причини, поради които да изберете механиците на Renault care Service

Renault Service – Механици
Посрещане, което ви осигурява спокойствие.
При вашето пристигане ще ви бъде обърнато специално внимание и ще бъдете внимателно изслушани. Това е важно и необходимо условие, ремонтът на вашия автомобил да бъде извършен успешно.
Renault Service – Механици
Експертният опит на Renault, за да сте спокойни.
Поверявайки ни своето Renault, вие получавате гаранция, че работата, диагностиката и издаването на вашия автомобил се извършват от подходящите експерти.
Renault Service – Механици
Вашето удовлетворение е нашата основна грижа.
С нашите свързани услуги, осигуряването на заместващ автомобил и пътна помощ, ние гарантираме вашата мобилност преди, по време и след вашето посещение в сервиза.

Нашите решения за вашите потребности

За периодичната сервизна поддръжка и по-специфични операции, сервизните специалисти на Renault care service ви предлагат най-добрите решения, за да бъде автомобилът ви винаги в движение.
Дейности по редовна поддръжка
Решения за редовна поддръжка като сервизно обслужване, периодична поддръжка и преглед...
По-специфични операции
Решения за по-съществени или сложни технически ремонти, като смяна на части, ангренажен ремък, съединител, двигател...
Опит със специфични диагностични инструменти
С нашите специализирани диагностични инструменти и резултатите, които те осигуряват, можем да идентифицираме точно всяка неизправност на автомобила и да предприемем необходимите действия, за да я отстраним.