image

Изберете услугата, която е най-подходяща за вашия автомобил

Автомобили над 2 години или автомобили над 5 години?
Намерете предложението, специално създадено за вас.

  • Renault Service – Изгодни пакети

Пакет

Сервиз 5+

С течение на времето вашия автомобил се нуждае от по-специално внимание. Ние ще се погрижим за всичко! Създадохме програмата "Сервиз 5+" специално за автомобили на повече от 5 години.

Чрез фиксирана и комплексна цена, Renault Service ви предлага атрактивни условия. От спирачките до изпускателната система, от смяна на маслото до сервизното обслужване, предложението „Сервиз 5+“ е подходящо за възрастта на вашия автомобил и начина, по който го използвате – най-доброто съотношение между цена и качество за автомобили на повече от 5 години!

 

Тези пакетни предложения за изгоден ремонт ви позволяват да се възползвате и от качеството на обслужване на Renault и от 1-годишна гаранция за части и труд. Достъпна цена и качествен ремонт: печелившата формула за спокойствие, независимо от обстоятелствата!

Запазване на час
Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодействия със социални мрежи.
Научете повече