Система R-LINK Evolution

Отпуснете се докато шофирате!

 

Оборудване, функции, услуги, актуалзации, съвместимост… Намерете пълната информация за мултимедийната система R-LINK Evolution. 

7-инчов сензорен екран

7-инчов сензорен екран

Хармонично интегрирана в арматурното табло, системата R-LINK Evolution е снабдена със 7-инчов екран със сензорна технология, идентична на таблетите с повишена устойчивост за използване в автомобил. 

Гласово разпознаване на R-LINK

Гласово разпознаване на R-LINK

С помощта на бутоните върху волана, с един бутон и звуков сигнал можете да използвате гласа си, за да зададете маршрут до някоя от вашите предпочитани дестинации. Няма нужда да чакате въпрос от системата!

ECO2 шофиране на Renault

ECO2 шофиране на Renault

Разгледайте отчета за вашите пътувания и съвети как да оптимизирате разхода на гориво.

TomTom Maps – Renault Easy Connect

Карти TomTom Europe

Картите TomTom Europe обхващат 45 държави с изображения с висока разделителна способност за реалистично показване на вашето пътуване, дори и в тунели. 

Получавате актуализация от R-LINK Store чрез MY Renault до 4 пъти годишно.

Имате ли карти на Европа в своето ново Renault, оборудвано с R-LINK Evolution? Възползвайте се от 3-годишни безплатни актуализации на картите*.


* Важи само за автомобили, доставени след 01.01.2017 г. и оригинално оборудвани с карти на Европа.

Android Auto™ – Renault Easy Connect

Android Auto™ за R-LINK Evolution*

От екрана на R-LINK Evolution можете да намерите приложенията, инсталирани на вашия смартфон с Android 5, които са разрешени за ползване от Google в режим на шофиране.

Възползвайте се от навигация, диктуване на съобщения и достъп до предпочитаните от вас песни.

Висококачественият кабел е навсякъде с вас докато пътувате, така че смартфонът ви да остане в центъра на вашето преживяване.


Включете опцията за пренос на мобилни данни, за да се възползвате напълно от удоволствието, което предлага Android Auto™.

 

 

 

* Предлага се в зависимост от модела и датата на производство.

R-LINK – Renault Easy Connect

Бордови свързани услуги

Възползвайте се от приложения за безопасно шофиране, като приложението за имейл (със система за четене на имейли) или приложението Coyote Series® което ви предупреждава в реално време за всички пътни инциденти, докладвани от общността на Coyote.

Посетете R-LINK store чрез MY Renault!

Услуги на TomTom LIVE от RLINK Evolution

Услуги на TomTom LIVE

Възползвайте се безплатно от пълен пакет за срок от 3 години.

 

TomTom Traffic обхваща 99% от пътната мрежа в реално време, като всяка година се качват над 350 милиона пътни инцидента, с точност до 100 метра и се актуализират на всеки две минути.

 

С услугите на LIVE можете да научите и метеорологичната прогноза за вашето пътуване или местоназначение, без да сваляте поглед от пътя и да търсите интересни обекти от база данни, достъпна в реално време.

 

Очаквате доставката на вашето ново Renault, оборудвано с R-LINK Evolution? Възползвайте се безплатно от услугите на LIVE за срок от 36 месеца.

Z.E. Свързани услуги

Z.E. Свързани услуги

Разгледайте всички услуги за вашия електрически автомобил! 

Разгледайте нашите услуги

Отговори на всички ваши въпроси за R-LINK Evolution

Онлайн магазин за свързани услуги

Добавете още свързани услуги от нашия онлайн магазин.

Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодействия със социални мрежи.
Научете повече