Система Radio Connect R&GO

Използвайте бутоните от вашето мобилно приложение R&GO!

 

Оборудване, функции, услуги, актуализации, съвместимост… система Radio Connect R&GO. 

Разгледайте разширеното арматурно табло

 Мултимедиен екран – Renault Easy Connect

Текущ разход на гориво, вторичен дисплей с оборотомер, следван от разхода на гориво... Възползвайте се от истинско разширение на арматурното табло. 

Отговаряйте на обаждания докато шофирате в пълна безопасност!

Мултимедийна система – Renault Easy Connect

Извършвайте и приемайте обаждания докато шофирате с помощта на интуитивния интерфейс.

Започнете да шофирате екологично!

R&Go – Renault Easy Connect

Изпитайте себе си в режим на шофиране ECO2 с помощта на графика, която показва стила на шофиране, и споделете постигнатия резултат с приятелите си във Facebook, Twitter или по имейл.

WAZE

WAZE Renault EASYCONNECT

Персонализирайте вашия интерфейс! Време на пристигане, оставащо разстояние до дестинацията, посоки… Намерете всичко най-важно от WAZE в графичен компонент R&Go!

Разгледайте вашите екологични пътувания

ECO Map – Renault Easy Connect

А в края на пътуването можете лесно да прегледате отчета за ECO шофиране. С ECO Map можете да разгледате зоните, в които вашето шофиране е било най-екологично и най-икономично. Също така, когато бутонът ECO в автомобила е натиснат, можете да разберете доколко икономично карате в режим на екологично шофиране.

Различни мултимедийни източници R&Go

R&GO Renault EASYCONNECT

Възползвайте се от достъп до хиляди интернет радиостанции на Orange®!  Слушайте музика от телефона си, от USB флаш устройство или директно от радиото – всичко това само от един екран.

Също така, можете да се възползвате от функцията за разпознаване на музика „Song ID“, за да научите всичко за песента, която слушате.

Намерете лесно място за паркиране на своето Renault!

Renault EASY CONNECT – renault parking space – radio connect

Не губете повече време с обиколки из паркинга докато се опитвате да намерите автомобила си! Приложението R&Go ще ви заведе право до него.

 

Следете състоянието на гумите

R&Go – Renault Easy Connect

Раберете общото състояние на гумите (или подробности за всяка гума*) с помощта на мобилното приложение R&Go. При проблем с една или повече гуми, изскачащ прозорец ще ви предложи да ги проверите. 

 

* В зависимост от автомобила

Вашият календар се синхронизира сам с R&Go

R&Go – Renault Easy Connect

Разгледайте събитията от календара си с помощта на R&Go и безпроблемно се отправете към мястото на следващата ви делова среща.

R&Go – Renault Easy Connect

Приложение R&GO

Съвместимо с Android и iOS, R&Go е практично и интелигентно приложение, разработено за перфектна връзка с вашето Renault. Неговият интерфейс с 4 бутона – Телефон, Мултимедия, Автомобил и Навигация, е проектиран така, че да откриете нов начин за използване на телефона/таблета си във вашето Renault и да имате достъп до всички функции на телефона и автомобила по ергономичен и интуитивен начин!

Renault Assistance – Renault EASYCONNECT

Renault Пътна помощ с едно кликване

В случай на повреда на пътя, R&Go ще ви свърже с Renault Пътна помощ. 

Всички отговори на вашите въпроси за Radio Connect R&GO

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече