Система Radio Connect R&GO

Използвайте бутоните от вашето мобилно приложение R&GO!

 

Оборудване, функции, услуги, актуализации, съвместимост… система Radio Connect R&GO. 

Разгледайте разширеното арматурно табло

Разгледайте разширеното арматурно табло

Текущ разход на гориво, вторичен дисплей с оборотомер, следван от разхода на гориво... Възползвайте се от истинско разширение на арматурното табло. 

Отговаряйте на обаждания докато шофирате в пълна безопасност!

Отговаряйте на обаждания докато шофирате в пълна безопасност!

Извършвайте и приемайте обаждания докато шофирате с помощта на интуитивния интерфейс.

Започнете да шофирате екологично!

Започнете да шофирате екологично!

Изпитайте себе си в режим на шофиране ECO2 с помощта на графика, която показва стила на шофиране, и споделете постигнатия резултат с приятелите си във Facebook, Twitter или по имейл.

WAZE

WAZE

Персонализирайте вашия интерфейс! Време на пристигане, оставащо разстояние до дестинацията, посоки… Намерете всичко най-важно от WAZE в графичен компонент R&Go!

Разгледайте вашите екологични пътувания

Разгледайте вашите екологични пътувания

А в края на пътуването можете лесно да прегледате отчета за ECO шофиране. С ECO Map можете да разгледате зоните, в които вашето шофиране е било най-екологично и най-икономично. Също така, когато бутонът ECO в автомобила е натиснат, можете да разберете доколко икономично карате в режим на екологично шофиране.

Различни мултимедийни източници R&Go

Различни мултимедийни източници R&Go

Възползвайте се от достъп до хиляди интернет радиостанции на Orange®!  Слушайте музика от телефона си, от USB флаш устройство или директно от радиото – всичко това само от един екран.

Също така, можете да се възползвате от функцията за разпознаване на музика „Song ID“, за да научите всичко за песента, която слушате.

Намерете лесно място за паркиране на своето Renault!

Намерете лесно място за паркиране на своето Renault!

Не губете повече време с обиколки из паркинга докато се опитвате да намерите автомобила си! Приложението R&Go ще ви заведе право до него.

 

Следете състоянието на гумите

Следете състоянието на гумите

Раберете общото състояние на гумите (или подробности за всяка гума*) с помощта на мобилното приложение R&Go. При проблем с една или повече гуми, изскачащ прозорец ще ви предложи да ги проверите. 

 

* В зависимост от автомобила

Вашият календар се синхронизира сам с R&Go

Вашият календар се синхронизира сам с R&Go

Разгледайте събитията от календара си с помощта на R&Go и безпроблемно се отправете към мястото на следващата ви делова среща.

  • R&Go – Renault Easy Connect

Приложение R&GO

Съвместимо с Android и iOS, R&Go е практично и интелигентно приложение, разработено за перфектна връзка с вашето Renault. Неговият интерфейс с 4 бутона – Телефон, Мултимедия, Автомобил и Навигация, е проектиран така, че да откриете нов начин за използване на телефона/таблета си във вашето Renault и да имате достъп до всички функции на телефона и автомобила по ергономичен и интуитивен начин!

  • Renault Assistance – Renault EASYCONNECT

Renault Пътна помощ с едно кликване

В случай на повреда на пътя, R&Go ще ви свърже с Renault Пътна помощ. 

Всички отговори на вашите въпроси за Radio Connect R&GO

Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодействия със социални мрежи.
Научете повече