Система Radio Connect R&GO


Използвайте бутоните от вашето мобилно приложение R&GO!

Оборудване, функции, услуги, актуализации, съвместимост… система Radio Connect R&GO.
ОБОРУДВАНЕ
Мултимедиен екран – Renault Easy Connect
Разгледайте разширеното арматурно табло
Текущ разход на гориво, вторичен дисплей с оборотомер, следван от разхода на гориво... Възползвайте се от истинско разширение на арматурното табло. 
Мултимедийна система – Renault Easy Connect
Отговаряйте на обаждания докато шофирате в пълна безопасност!
Извършвайте и приемайте обаждания докато шофирате с помощта на интуитивния интерфейс.
R&Go – Renault Easy Connect
Започнете да шофирате екологично!
Изпитайте себе си в режим на шофиране ECO2 с помощта на графика, която показва стила на шофиране, и споделете постигнатия резултат с приятелите си във Facebook, Twitter или по имейл.
ХАРАКТЕРИСТИКИ
WAZE Renault EASYCONNECT
WAZE
Персонализирайте вашия интерфейс! Време на пристигане, оставащо разстояние до дестинацията, посоки… Намерете всичко най-важно от WAZE в графичен компонент R&Go!
ECO Map – Renault Easy Connect
Разгледайте вашите екологични пътувания ECO Map – Renault Easy Connect
А в края на пътуването можете лесно да прегледате отчета за ECO шофиране. С ECO Map можете да разгледате зоните, в които вашето шофиране е било най-екологично и най-икономично. Също така, когато бутонът ECO в автомобила е натиснат, можете да разберете доколко икономично карате в режим на екологично шофиране.
R&GO Renault EASYCONNECT
Различни мултимедийни източници R&Go
Възползвайте се от достъп до хиляди интернет радиостанции на Orange®! Слушайте музика от телефона си, от USB флаш устройство или директно от радиото – всичко това само от един екран. Също така, можете да се възползвате от функцията за разпознаване на музика „Song ID“, за да научите всичко за песента, която слушате.
Намерете лесно място за паркиране на своето Renault!
Намерете лесно място за паркиране на своето Renault!
 Не губете повече време с обиколки из паркинга докато се опитвате да намерите автомобила си! Приложението R&Go ще ви заведе право до него.
R&Go – Renault Easy Connect
Следете състоянието на гумите

Раберете общото състояние на гумите (или подробности за всяка гума*) с помощта на мобилното приложение R&Go. При проблем с една или повече гуми, изскачащ прозорец ще ви предложи да ги проверите.* В зависимост от автомобила
R&Go – Renault Easy Connect
Вашият календар се синхронизира сам с R&Go
Разгледайте събитията от календара си с помощта на R&Go и безпроблемно се отправете към мястото на следващата ви делова среща.
ПЪТНА ПОМОЩ
Приложение R&GO
Съвместимо с Android и iOS, R&Go е практично и интелигентно приложение, разработено за перфектна връзка с вашето Renault. Неговият интерфейс с 4 бутона – Телефон, Мултимедия, Автомобил и Навигация, е проектиран така, че да откриете нов начин за използване на телефона/таблета си във вашето Renault и да имате достъп до всички функции на телефона и автомобила по ергономичен и интуитивен начин!
Renault Пътна помощ с едно кликване
В случай на повреда на пътя, R&Go ще ви свърже с Renault Пътна помощ.

Всички отговори на вашите въпроси за Radio Connect R&GO