image

Регламенти за използването на химикали

Ние от Renault се стремим да подобряваме и улесняваме вашия живот. От десетилетия работим, за да предложим автомобили, които осигуряват по-голяма ефективност и причиняват по-малко замърсяване.

  • Renault – Регламент REACH

REACH: за отговорно ползване на нашите продукти

Регламентът REACH*, създаден през 2007 г. от Европейския съюз, има за цел да насърчи опазването на човешкото здраве и околната среда от рисковете, свързани с химическите вещества.

 

Този регламент се прилага чрез процедура, при която се събират и анализират свойствата и опасностите от всяко от веществата, използвани в промишлените производствени процеси.

 

В съответствие с нашите ангажименти, ние оповестяваме по ясен и прозрачен начин информацията за веществата, които се съдържат в продуктите за обслужване, поддръжка и ремонт на вашите автомобили.

 

* (Регистрация, оценка, разрешаване и ограничаване на химически вещества)

  • Renault на пътя

Искате ли да откриете информация по REACH за вашия автомобил?

За информация за вашия автомобил: необходимо е само да изберете своята марка и модел и ще получите желания списък по REACH.

Научете повече

Искате ли да научите повече за екологичните стандарти?

Renault WLTP

Представяне на новите разпоредби

WLTP (хармонизирана в световен мащаб процедура за изпитване на лекотоварни превозни средства) и RDE (анализ на отработилите газове в реални условия)

Прочетете повече
Обозначение на дизеловите двигатели на Renault

Нови обозначения

Нови дизелови и бензинови двигатели

Научете повече
Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодействия със социални мрежи.
Научете повече