Нашите градски автомобили

ЕЛЕГАНТНИ, ПЪРГАВИ И ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНИ ГРАДСКИ АВТОМОБИЛИ
Комбинирайки стил, комфорт и удобство, нашите градски автомобили се предлагат в 3 забележителни модела, всеки със своите уникални предимства: Renault Captur, Renault Clio и Renault Zoe.

Сравнете подробната информация за тези автомобили и изберете градския автомобил, който е най-подходящ за вас.      

разгледайте гамата градски автомобили в подробности

Renault Zoe
Renault Zoe
електрически градски автомобил

Със своя напълно електрически силов агрегат и увеличен пробег (до 395 км при WLTP*), този 5-местен градски автомобил се характеризира с модерен и динамичен дизайн и комфортен салон, който дава енергията, необходима за вашето ежедневие.
Renault Clio
Renault Clio
универсален градски автомобил

Напълно подходящо за градска среда, Clio се откроява със своя завладяващ дизайн, невероятна универсалност и елегантен, комфортен салон. Този многофункционален автомобил предлага невероятни усещания при шофиране, а също така е подходящ и за дълги пътувания.
Renault Captur
Renault Captur
дързък и персонализиран всъдеход

Със своя динамичен и изразителен дизайн, интелигентно място за водача, пакети за персонализиране на салона, модулност и рекорден обем на багажника от 536 л, Captur ви предлага ненадминато удоволствие от шофирането.
* WLTP Пробег (по Хармонизираната в глобален мащаб процедура за изпитване на леки превозни средства, стандартизиран цикъл: 57% градски пътувания, 25% междуградски пътувания, 18% пътувания по магистрала) за версия Zoe Life с 15-инчови джанти.

предимства на градския автомобил Renault

Екстериор – Renault Clio
дизайн
практични и елегантни автомобили

Градските автомобили Renault са проектирани, за да ви предложат безпроблемно движение докато пътувате из града в оптимален комфорт. И те правят всичко това със стил! Със своя здрав, динамичен и чувствен дизайн, тези интелигентни градски автомобили привличат вниманието.
Интериор – Renault Clio
комфорт
ергономичен салон

Модерно арматурно табло, интуитивни органи за управление, достатъчно място за съхранение и удобни седалки: градските автомобили Renault ви предлагат практично и модулно оформление на салона. Независимо дали сте сами, с приятел или с вашите деца, можете да пътувате от точка А до точка Б в пълен комфорт!
система easy link – Renault Clio
технология
интелигентна технология

Градските автомобили Renault са оборудвани с технология easy link – съвместима с Android Auto™ и Apple CarPlay™ – или с връзка с радио r&go, за да можете да се наслаждавате на персонализирано и свързано удоволствие от шофирането.

Улеснете ежедневието си с помощните системи за водача easy drive, които ви помагат да управлявате автомобила с необходимата точност, най-вече благодарение на неговия изключителен радиус на завиване и камерата с видимост на 360°.

връзка с нас

Готови ли сте да вземете градски автомобил Renault за едно кръгче?