Нашите кросоувъри

АВТОМОБИЛИ, ГОТОВИ ДА ИЗЛЯЗАТ ИЗВЪН УТЪПКАНИТЕ ПЪТИЩА
Модерен и елегантен дизайн, високотехнологично оборудване, последна дума на иновациите... Новият хибриден кросоувър Renault Arkana, градският кросоувър Renault Captur, високопроходимият кросоувър Renault Koleos: нашите автомобили са готови за всички ваши приключения!

Сравнете подробната информация за тези автомобили и изберете автомобила, който е най-подходящ за вас.      

Разгледайте гамата всъдеходи и кросоувъри в подробности

Renault Captur
Renault Captur
елегантен и дързък всъдеход

Със своето интелигентно място за водача и система multi-sense, Captur ви предлага напълно уникално удоволствие от шофирането както в града, така и на магистралата. Неговата изключително практична плъзгаща се задна многоместна седалка предлага обем на багажника от 536 л – нов рекорд в категорията всъдеходи!
Renault Arkana
новото Renault Arkana
хибриден подход за всъдеход

Arkana е истински всъдеход – с неговия висок пътен просвет, широки рамене, престилки под предната и задна броня и скосена линия на покрива. Като предлага ненадминато удоволствие от шофирането, неговата хибридна технология E-TECH е идеалното съчетание на експлоатационни характеристики и ефективност – с два електродвигателя и многорежимна автоматична скоростна кутия.
Renault Koleos
Renault Koleos
високопроходим всъдеход

Koleos е най-добрият високопроходим автомобил: 4x4 с конструкция, която излъчва здравина и надеждност, но и елегантност! Отвътре, висококачествените материали и достатъчното налично място правят това семейство автомобили както удобни, така и дръзки.

предимства на всъдеходи и кросоувъри Renault

Екстериор – Renault Koleos
удоволствие от шофирането
автомобили, създадени за приключения

Искате да излезете извън утъпканите пътища? Всъдеходите и кросоувърите Renault са вашите верни спътници! Оборудвани с динамични, високоефективни силови агрегати, нашите автомобили предлагат ненадминато поведение на пътя с възможност за справяне дори с най-трудния релеф като същевременно всичко е идеално приспособено според вашите ежедневни потребности за пътуване.
Предни и задни седалки – Renault Koleos
комфорт
просторен салон с възможност за персонализиране

Сгъваеми седалки, плъзгащи се задни многоместни седалки и безкрайни възможност за персонализиране на салона... Всъдеходите и кросоувърите Renault предлагат невероятна гъвкавост и универсалност за адаптиране според всяка ваша потребност. С огромния обем на багажника и серия интелигентни отделения за съхранения, те са практичния избор за вас!
Интериор – Renault KOLEOS
технология
спокойно и свързано усещане

Имате достъп до всички ваши приложения и свързани услуги от сензорния екран на r-link 2 или мултимедийната система easy link, съвместима с Android Auto™ и Apple CarPlay™. С грижа за безопасността, получавате помощ при всички маневри чрез помощните системи за водача, достъпни директно на персонализирания екран за водача.

връзка с нас

Готови ли сте да вземете семеен автомобил Renault за едно кръгче?