Нашите пътнически ванове

СЕМЕЙНИ АВТОМОБИЛИ, КОИТО ПОКАЗВАТ ВАЖНИТЕ ДЕТАЙЛИ

Търсите пътнически ван, за да можете да вземете всекиго, когато тръгнете на път? Изберете свръхмодерното Renault Kangoo или елегантното Renault Trafic с аеродинамични линии.

Сравнете подробната информация за тези автомобили и изберете пътническия ван, който е най-подходящ за вас.

гамата 7-местни автомобили в подробности

Renault Kangoo
Renault Kangoo
семейният автомобил за свободното време

Kangoo се вписва в кубичния дизайн на автомобил за свободното време, но същевременно запазва елегантни линии. Просторен и практичен, той предлага много отделения за съхранение, интегрирани към модулен интериор. Функционален и приветлив миниван, за да се наслаждавате на пътуването, дори по време на дълги пътешествия!
Renault Trafic
Renault Trafic Spaceclass
луксозният пътнически ван

Trafic отгоаря на изискванията на най-взискателните пътници със своя луксозен и модулен салон. Неговият изтънчен дизайн не остава незабелязан на пътя, а систените в помощ на шофирането гарантират безопасни пътувания за цялото семейство.

предимства на 7-местните автомобили Renault

Екстериор – Renault Grand Scenic
дизайн
модерен и елегантен дизайн

Заложете на комфорта на пътническия ван... без да правите компромис с естетиката! Големите автомобили Renault съчетават изискванията за пътнически ван с определено модерни и изтънчени линии, което придава на цялата гама дързък и отличителен външен вид.
Салон – Renault Grand Scenic
комфорт
най-добрия в гамата салон

От тапицерията и арматурното табло до волана – всичко е грижливо изработено, за да създаде уютна атмосфера, която ви потапя в усещане за комфорт и благополучие. А по отношение на модулното оформление, системата easy break прави възможно отключването и сгъването на задната многоместна седалка само с помощта на дръжките, разположени в багажника.
Салон – Renault Grand Scenic
безопасност
авангардна технология

В салона на пътническите ванове Renault ще намерите помощни системи за водача, създадени за подобряване на безопасността на всички пътници. Предупреждение за умора, предупреждение за пресичане на осевата линия, предупреждение за превишена скорост, помощна система за паркиране и активна система за аварийно спиране: технологията на Renault не оставя нищо на случайността! От системата multi-sense на Kangoo можете да изберете един от 5 режима за шофиране, а от свързания таблет r-link имате достъп до мултимедийните функции на автомобила.

връзка с нас

Готови ли сте да вземете пътнически ван Renault за едно кръгче?