Нашите хибридни автомобили

ХИБРИДНИ АВТОМОБИЛИ, НАЙ-ДОБРАТА КОМБИНАЦИЯ НА ЕЛЕКТРОДВИГАТЕЛИ И ДВИГАТЕЛИ С ВЪТРЕШНО ГОРЕНЕ
Запознайте се с хибридния автомобил, който не признава компромиси! Предлагайки несравнимо удоволствие от шофирането, експертните познания в областта на електричеството, използвани в нашата E-TECH хибридна и E-TECH plug-in хибридна технология, идват директно от света на моторните спортове.     

Сравнете подробната информация за тези автомобили и изберете хибридния автомобил, който е най-подходящ за вас.      

разгледайте гамата хибридни автомобили в подробности

Renault Clio E-TECH HYBRID
Renault Clio E-tech full hybrid
Хибридното Clio E-tech full hybrid съчетава два електродвигателя и двигател с вътрешно горене с особено ефективна автоматична многорежимна скоростна кутия. Резултатът: безпроблемно стартиране на електрическото задвижване, оптимизирано шофиране на ток до 80% по време на движение в града и удоволствие от безшумното движение на ток.
Renault Captur
Renault Captur E-TECH full hybrid
Открийте удоволствието и предимствата на електрическото задвижване, без да се нуждаете от щепсел: в града до 80% от времето за шофиране е електрическо, а разходът на гориво е намален с до 40%. Captur E-Tech full hybrid се зарежда автоматично по време на движение.     
Renault Arkana
Renault Arkana E-tech full hybrid
Arkana е истински всъдеход – с неговия висок пътен просвет, широки рамене, престилки под предната и задна броня и скосена линия на покрива. Като предлага ненадминато удоволствие от шофирането, неговата хибридна технология E-TECH е идеалното съчетание на експлоатационни характеристики и ефективност – с два електродвигателя и многорежимна автоматична скоростна кутия.
WLTP (Хармонизирана в световен мащаб процедура за изпитване на лекотоварни превозни средства): резултатите от този нов протокол са по-близки до реалната ежедневна експлоатация, отколкото онези, получени от протокола NEDC.
* при комбиниран цикъл по WLTP (подлежи на окончателно одобрение).

предимства на хибридното Renault

Renault Clio E-TECH hybrid
дизайн
практични и красиви автомобили

Всеки хибриден автомобил Renault е уникално проектиран, за да ви предложи плавно и комфортно движение по време на вашите пътувания в града. А освен това го постига със стил! Със своя здрав, динамичен и чувствен дизайн, нашите интелигентни градски автомобили привличат вниманието.
Renault Clio E-TECH hybrid
комфорт
плавно движение на ток

С напълно електрическо стартиране и технология за оптимизация при възстановяването на енергия, хибридните автомобили Renault са разработени да се движат максимално в електрически режим и да ви предлагат по-безшумно и комфортно пътуване.
Renault Clio E-TECH hybrid
технология
интелигентна технология

Технологията E-TECH добавя още мощност, когато ускорявате и улеснява маневрите, за ​​да осигури оптимален комфорт и управление. Автомобилите са оборудвани и с автоматична скоростна кутия, която управлява предавките, така и редуването на режимите на задвижване, за да можете да не сваляте поглед от пътя!

връзка с нас

Готови ли сте да вземете хибриден автомобил Renault за едно кръгче?