Нашите електрически автомобили

разгледайте гамата електрически автомобили в подробности

Renault Zoe
Renault Zoe
електрически градски автомобил

5-местният електрически градски автомобил Zoe се отличава от тълпата със своя напълно електрически силов агрегат и увеличен пробег (до 395 км по WLTP*), модерен и динамичен дизайн и комфортен салон.
Renault Zoe
Renault Megane E-Tech 100% electric
ново поколение електрически автомобил

Най-новият електрически автомобил Megane E-Tech 100% electric се отличава с технологично купе, несравнимо удоволствие от шофирането и безпрецедентна енергийна ефективност.
* Пробег по WLTP (хармонизираната в глобален мащаб процедура за изпитване на леки превозни средства, стандартизиран цикъл: 57% градски пътувания, 25% междуградски пътувания, 18% пътувания по магистрала) за версия Zoe Life с 15-инчови джанти.

нашите електрически автомобили са много повече от технология – те са начин на живот

За да ви предложат максимална автономност, всички наши електрически технологии са продукт на доказан експертен опит, изпитан в света на автомобилизма. Насладете се на безшумно и комфортно удоволствие от шофирането докато същевременно помагате на околната среда.

Сравнете подробната информация за тези автомобили и изберете електрическия автомобил, който е най-подходящ за вас.

предимства на електрическите автомобили Renault

Изглед отзад – Renault Zoe
поддръжка
икономичен силов агрегат

Спестете време и намалете разходите си за поддръжка като забравите за ангренажни ремъци, свещи и други. Сбогувайте се със смяната на масло! Електродвигателят не се нуждае от смазване. Спирачните накладки, дискове и барабани също имат значително по-дълъг срок на експлоатация.
Арматурно табло – Renault Zoe
комфорт
преоткрито шофиране

В салона на електрическите автомобили Renault се наслаждавате на удоволствие от шофирането, което е едновременно плавно, приятно и спокойно. Забравете за смяната на предавки и насочете вниманието си към пътя пред вас докато се наслаждавате на уникално удоволствие от шофирането, далеч от шума на двигателя и неприятните вибрации.
Скоростен лост – Renault Zoe
технология
ненадмината ефективност

Водачите в салона на електрическите автомобили Renault могат изцяло да усетят активното устремяване както при потегляне, така и при ускоряване. Електрическият двигател се върти по-бързо и неговата скоростна кутия осигурява оптимален въртящ момент.

връзка с нас

Готови ли сте да вземете електрически автомобил Renault за едно кръгче?