Строителство и изгражданеНовото Renault TRAFIC

Новият TRAFIC – Строителство

Запознайте се с нашата гама от оборудване и приставки

Специалисти, работещи като подизпълнители и всички строителни сектори... Създайте ваше персонализирано решение.

Мобилен офис

Мобилен офис

Преобразувайте своя нов TRAFIC в  подвижен офис  само за един миг. Спестете време като провеждате деловите си срещи на вашия работен обект.

Халки за пристягане

Халки за пристягане

До  18 халки за пристягане  ви осигуряват пълна безопасност докато се движите като фиксират инструментите и материалите в багажника.

Дълъг подвижен капак

Дълъг подвижен капак

Благодарение на  дългия подвижен капак,  можете да увеличите максималната дължина на превозвания товар до  4,15 м. Въздуховодите и тръбите също са обезопасени и защитени от лоши климатични условия във вашия автомобил.

Заключваща кука отзад

Заключваща кука отзад

Ако все пак поради товара се наложи да шофирате с отворена задна врата, lзаключващата кука на лявата задна врата  ви позволява да обезопасите надеждно останалата част от превозваната стока.

Камера за задно виждане

Камера за задно виждане

Маневрирайте с лекота около работните обекти или в града благодарение на  камерата за задно виждане.

Допълнително подсилени ключалки

Допълнително подсилени ключалки

Гласувайте доверие на нашата оферта за  допълнително подсилени ключалки , за да гарантирате сигурността на товара.

Дървена и полипропиленова гарнитура

Дървена и полипропиленова гарнитура

Вече няма да се тревожите за увреждане или замърсяване на вашия ван, когато товарите материали и инструменти за обекта благодарение на нашата  гарнитура. Изберете класическа или износоустойчива дървена гарнитура или полипропиленова гарнитура за по-лесно товарене и почистване.

 

„Монтирането на дървена гарнитура ми осигури гарантирана и стабилна защита от пода до страните! Беше много по-лесно да препродам предишния ми TRAFIC.“

Теглене

Теглене

Теглете ремаркета лесно и сигурно благодарение на нашите  решения за теглене.

Превоз

Превоз

Предлагани в изпълнение от алуминий или стомана, нашата гама от  външни багажници и стълби  разширява обхвата на вашите възможности.

Гумени стелки

Гумени стелки

Предназначени да издържат на кал и сняг и да са устойчиви на износване, на вода и на сол, стелките могат да се почистват с вода и водоструйка.

Стойка за смартфон

Стойка за смартфон

Дръжте телефона си винаги под ръка. Можете да поставите телефона си в накланящата се стойка и да го зареждате чрез разположената в близост точка за зареждане.

Поставка за таблет

Поставка за таблет

Когато автомобилът е спрял, лесно можете да проверите таблета си с тази регулираща се поставка, подходяща за размери между 4,8 и 10,6 инча.

Строителство и подизпълнители

Нашите преобразувани автомобили

Новият TRAFIC – Сервиз на колела

Дървената гарнитура е специално проектирана за всеки автомобил от гамата на Renault. Тя осигурява оптимална защита на товарното отделение и го поддържа в добро състояние, дори и при интензивно използване.

  • Организирайте лесно работния процес
  • Персонализирайте салона според собствените си потребности (размери на салона, куки за окачване и т.н.) 
  • Защитете вашия автомобил и се възползвайте от намалени разходи за ремонт на купето на вашия автомобил преди препродажба
Намерете най-близкото дилърство
Интериор на ван TRAFIC

Дали вашата работна дейност налага превоз на персонал и оборудване до работното място? Със своя полезен обем от 4 м³ и до 6 места, двойната кабина е решението, подходящо за вас.

Намерете най-близкото дилърство

Подробна информация за новото Renault TRAFIC