Новият TRAFIC – Двигатели

Двигатели

Новото Renault TRAFIC

Нов двигател

Повече мощност – по-нисък разход на гориво!

  • Новият TRAFIC – Нов дизелов двигател

Нов дизелов двигател

Новият дизелов 2,0-литров двигател от пето поколение включва най-новите технологии за осигуряване повече мощност (+25 к.с.) и по-добър въртящ момент, като същевременно намалява разхода на гориво и емисиите на CO2. 

 

Възползвайте се от значително подобреното удоволствие от шофирането и контрола върху реалния разход.

  • Новият TRAFIC – По-добро сцепление

Стандартно

По-добро сцепление

Шофирате ли по трудни пътища? Иновативната технология Extended Grip е стандартно внедрена в гамата на Renault TRAFIC. Тази система против пробуксуване ви предлага оптимално сцепление.

 

Как работи? Когато задвижващите колела превъртат, системата веднага отчита, че сцеплението е много ниско. За разлика от стандартната система против пробуксуване, тази не намалява мощността на двигателя. Вместо това, тя позволява на колелата да се завъртят, за да се премахне натрупаният сняг, кал или пясък, с цел да се възстанови сцеплението и бавно да се набере скорост.

 

Що се отнася до вас, вие не губите контрола на мощността на двигателя като натискате
педала на газта.

  • Новият TRAFIC – Помощна система за потегляне по наклон

Стандартно

Помощна система за потегляне по наклон

Потегляйте с лекота по наклон, по-голям от 10% благодарение на помощна система за потегляне по наклон.

 

Как работи? Вашето Renault TRAFIC автоматично се задържа на място за 2 секунди, което ви осигурява време да стартирате двигателя и безопасно да подадете газ. 

AdBlue®

AdBlue®

AdBlue® ви позволява да намалите сериозно емисиите на замърсители, без това да става за сметка на ефективността на вашия двигател. 20-литровият резервоар за добавката може лесно да бъде зареден, благодарение на бързия достъп до капачката на отделението за гориво отдясно на вратата на водача. Лесно и икономично, можете да го допълвате и с пистолета на бензиноколонката.

Стоп и старт

Стоп и старт

Тази система ви позволява да намалите разхода на гориво и емисиите на парникови газове. Технологията „Стоп и старт“ изключва двигателя, когато автомобилът е спрял (в задръстване, на червен светофар и т.н.) и го рестартира автоматично, когато включите на предавка, за да потеглите.

Режим ECO + DRIVING ECO2

Режим ECO + DRIVING ECO2

Режим ЕСО може лесно да бъде включен от арматурното табло, като ви позволява да оптимизирате разхода на гориво. Полезна и забавна, системата DRIVING ECO2**, интегрирана в R-LINK Evolution, анализира вашия стил на шофиране и ви дава съвети за още по-голяма икономия на гориво. Индикаторът за стил на шофиране в реално време ще ви позволи да постигнете определените от вас цели за екологично шофиране.

* Разходът на гориво е сертифициран съгласно стандартен нормативен метод, който е еднакъв за всички производители на автомобили и може да се използва за сравняване на автомобили. Реалният разход на гориво и на AdBlue® зависят от условията на експлоатация на автомобила, неговото оборудване, товар и стила на шофиране. 


* В зависимост от версията.

 

Сравнете техническите спецификации на различните версии на Renault TRAFIC

Изберете категория, за да се покажат размерите, версии и предлаганите двигатели

Сравнение на версии

Фургон

Фургон

на цена от 50 480 лв.
Фургон 5+1 места

Фургон 5+1 места

на цена от 56 080 лв.
  • Renault TRAFIC Ван undefined
  • Renault TRAFIC Ван undefined

Подробна информация за новото Renault TRAFIC

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече