Новото Renault Trafic – двигатели

двигатели
НОВОТО RENAULT TRAFIC

изберете вид каросерия, за да видите размерите и типа на двигателя

Кабина 5+1 места

Кабина 5+1 места

на цена от 61830,00 лв.
Фургон

Фургон

на цена от 56230,00 лв.

Още данни за двигателя

Blue dCi 110

практичен
Двигателят Blue dCi 110 е най-практичния избор. Този 2-литров турбо двигател е комбиниран с 6-степенна ръчна скоростна кутия и развива въртящ момент от 300 Nm. Освен това, той е оборудван със система „Стоп и старт“ и може да се похвали с технология AdBlue®, която е идеалното решение за икономисване на гориво и намаляване на замърсяващите емисии – и всичко това на най-добрата цена.

Blue dCi 130

ефективен

Този 2-литров двигател с турбокомпресор и с AdBlue® комбинира горивна ефективност и удоволствие от шофирането с още по-впечатляващ въртящ момент от 330 Nm. Сега се предлага с 6-степенна ръчна скоростна кутия. Технологията „Стоп и старт“ ви позволява да ограничите разхода на гориво при рестартиране на двигателя.

Blue dCi 150 – предлага се като EDC

гъвкав

2-литровият турбо двигател комбинира комфорт и пъргавост с въртящ момент от 350 Nm. Изберете 6-степенната механична версия или 6-степенната автоматична скоростна кутия EDC с двоен съединител, за да усетите максимално удоволствие при шофиране. И двете версии са оборудвани със система „Стоп и старт“, която ви позволява да оптимизирате разхода на гориво. В комбинация с технологията AdBlue®, той ви предлага пъргаво и икономично управление, като същевременно намалява емисиите на СО2.

Blue dCi 170 – предлага се като EDC

високоефективен
Въртящият момент от 380 Nm и мощността от 170 к.с. ви гарантира по-голямо удоволствие от шофирането и бърза реакция във всички ситуации.  Изберете автоматичната версия с двоен съединител, 6-степенна скоростна кутия EDC, проектирана, за да съчетае всичките предимства на автоматичната и ръчната скоростна кутия. Или пък заложете на 6-степенната ръчна версия за по-спортно удоволствие от шофирането. Можете също така да ограничите замърсяващите емисии на автомобила с интегрираната технология AdBlue® като намалите разхода на гориво чрез системата „Стоп и старт“.

готови ли сте да направите едно кръгче с Trafic?

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече