Приставки и надстройки за Kangoo ван

приставки и надстройки
НОВОТО RENAULT KANGOO VAN

улеснете ежедневието си с нашите бизнес предложения

 Въртяща се мрежеста разделителна преграда за Kangoo ван

въртяща се мрежеста разделителна преграда със сгъваема пътническа седалка

Превозвайте до 3,9 м3 товар и се възползвайте от допълнителна товарна дължина (до 3 м) с въртящата се мрежеста разделителна преграда и сгъваема пътническа седалка. 

Багажник за покрив Easy Inside за Kangoo ван

багажник за покрив easy inside rack*

Налага се да превозвате дълги предмети? Оборудвайте Kangoo с изтеглящия се багажник за покрив easy inside rack. Когато е монтиран на покрива, този багажник ви позволява да превозвате предмети с дължина до 2 м, като същевременно си освобождавате място на пода в товарния отсек.

Повишена товароносимост за Kangoo ван

повишена товароносимост

Превозвате тежки товари? Изберете повишена товароносимост до 800 кг! 

Допълнителни ключалки за Kangoo ван

допълнителни ключалки

Вашият товар може да е много ценен. Изберете нашите допълнителни подсилени ключалки. 

Светодиодно осветление за Kangoo ван

Светодиодно осветление

Светодиодното осветление е три пъти по-мощно от стандартното осветление. Осветяването на товарния отсек се подобрява, за да можете да работите през деня и през нощта при най-добрите условия.

* предлага се за продажба на по-късна дата.

Неплъзгащ се дървен под за Kangoo ван

неплъзгащ се дървен под

Изберете поръчковото неплъзгащо се покритие (9 мм), за да защитите пода на Kangoo.

Комплект с дървен панел за Kangoo ван

комплект с дървен панел

Защитете товарния отсек на вашето Kangoo с персонализиран комплект с дървен панел. Неплъзгащият се дървен под (9 мм) и страничните панели (5 мм) предпазват пода, горните част на стените и задните врати. Вътрешната част на подкалниците остава видима.

Гумени защитни стелки за Kangoo ван

гумени защитни стелки

Защитете Kangoo от замърсявания с практично и издръжливо гумено покритие.

Комплект с полипропиленово покритие за Kangoo ван

комплект с полипропиленово покритие*

Търсите решение, което подобрява издръжливостта на товарния отсек на Kangoo, като същевременно прави поддръжката му по-лесна? С полипропиленовия персонализиран неплъзгащ се под (9 мм) и цялостно покритие на стените, комплектът от полипропилен се оказва идеалното решение!

* предлага се за продажба на по-късна дата.

Халки за пристягане за Kangoo ван

до 10 халки за пристягане

Фиксирайте и стабилизирайте товара в Kangoo. Възползвайте се от 6 халки за пристягане на пода като стандартно оборудване и 4 халки отстрани.

Стандартен теглич с 13-щифтов кабелен сноп за Kangoo ван

стандартен теглич с 13-щифтов кабелен сноп

Необходимо ви е повече пространство? С теглича на Kangoo можете да теглите ремарке. Системата за контрол на стабилността на теглича предотвратява евентуална неустойчивост, като прави вашите пътувания по-безопасни.

Extended Grip за Kangoo ван

extended grip

Необходимо е да пресечете разкалян строителен обект или да се движите по лоша пътна настилка? Не изпадайте в паника! Extended Grip е подобрена функция на ESC. В комбинация с всесезонни гуми подобрявате сцеплението на автомобила при потегляне от място и при ниски скорости върху хлъзгав и размекнат терен с ниска степен на сцепление (прах, твърд пясък, сняг, мокра почва и т.н.). Функцията действа докато не достигнете скорост от 50 км/ч. Можете да я активирате ръчно и да продължите по пътя си без опасност от приплъзване или засядане.

Защитна кора под двигателя за Kangoo ван

защитна кора под двигателя

Често ли обикаляте строителни обекти или по неравни пътища? Защитете двигателя на Kangoo със защитна кора.

Ограничител на скоростта за Kangoo ван

ограничител на скоростта

Ако е необходимо, можете да използвате постоянния ограничител на скоростта (зададен на 30, 90, 100, 110, 130 км/ч), за да ограничите скоростта на автомобила, което на свой ред намалява разхода на гориво.

Разгледайте нашите специални надстройки, подходящи за вашата сфера на дейност

Alt Image C29

хладилен автомобил

Изпълнете условията за запазване на нетрайните хранителни стоки и специални продукти, превозвани с вашето Kangoo. Монтирайте термоизолирана/хладилна клетка, която съответства на текущите стандарти и разпоредби.

Alt Image C29

сервизен автомобил

Преобразувайте своето Kangoo в истинска мобилна работилница! Възползвайте се от специалните приставки и функцията "Open Sesame by Renault", за да си осигурите товароносимостта на по-голям автомобил, но при компактен модел. Улеснете ежедневието си: осигурете си достъп до инструментите, без да се налага да влизате в товарния отсек!

Готови ли сте да вземете Kangoo ван за едно кръгче?

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече