Двигатели на Kangoo ван

двигатели
НОВОТО RENAULT KANGOO VAN

подробни технически характеристики

Ван

Ван

на цена от 36760,00 лв.

повече подробности за двигателите

Настанете се и се насладете на пътуването! Вашата програма за поддръжка (обслужване на 1 година или на 30 000 км*) ви помага да поддържате Kangoo Van в оптимално състояние.

Нашите нови дизелови двигатели, подобрени с еко-режим, ви позволяват по-добър контрол на разхода на гориво в съответствие с новия стандарт EURO6 DFULL.

Blue dCi 75

икономичен

 

Идеалният партньор, които ви помага да контролирате бюджета си! Този 1,5-литров турбо двигател с AdBlue® се предлага и с 6-степенна механична скоростна кутия и предлага въртящ момент от 230 Nm. Наслаждавайте се на шофирането, докато намалявате разхода на гориво. 

Blue dCi 95

ефективен


Този 1,5 литров турбо двигател с AdBlue® комбинира ефективност и удоволствие от шофирането с впечатляващ въртящ момент от 260 Nm. Вече се предлага с 6-степенна механична скоростна кутия, а скоро ще се предлага и със 7-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител. За още по-голяма горивна ефективност, изберете версията eco-leader с ограничител на скоростта до 110 км/ч за намаляване на емисиите от СО2 и увеличаване на икономията на гориво.

Blue dCi 115

гъвкав

 

Този 1,5 литров турбо двигател с AdBlue® и въртящ момент от 270 Nm ви предлага повече мощност, за да се наслаждавате още повече на пътуването, докато държите под око разхода на гориво. Вече се предлага с 6-степенна механична скоростна кутия, а скоро ще се предлага и със 7-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител. Подходящ за тежки товари и теглене, той бе разработен с мисъл за професионалните потребности.

Ново поколение икономични и високоефективни бензинови двигатели с намалени текущи разходи.

TCe 100 FAP

икономичен

 

Този 1,3-литров турбо двигател с директно впръскване на горивото се предлага с 6-степенна механична скоростна кутия. Той има въртящ момент от 200 Nm, за да ви предложи по-голямо удоволствие от шофирането. Намалете разхода на гориво и ограничете вредните емисии с филтъра за твърди частици и системата за намаляване на NOx. 

TCe 130 FAP

невероятно гъвкав

 

Този 1,3-литров турбо двигател с директно впръскване на горивото е снабден с филтър за твърди частици и система за намаляване на NOx. Той предлага въртящ момент от 240 Nm за динамично и гъвкаво шофиране, комбинирано с впечатляващо пестене на гориво. Вече се предлага с 6-степенна механична скоростна кутия, а скоро ще се предлага и със 7-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител. Изберете версията eco-leader с ограничител на скоростта до 110 км/ч, да оптимизирате разхода на гориво и да намалите емисиите на СО2.

* което от двете настъпи първо. Може да се различава в зависимост от условията на шофиране.

 

 

Готови ли сте да вземете Kangoo ван за едно кръгче?

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече