Новите Renault KANGOO Van и EXPRESS Van

Силата на Renault Pro+: Лекотоварен автомобил за всеки!

KANGOO Van - EXPRESS Van - Light Commercial Vehicle
KANGOO Van - Light Commercial Vehicle
EXPRESS Van - Light Commercial Vehicle

Новото Renault KANGOO Van

  • KANGOO Van - Light Commercial Vehicle

Най-добрите иновации за вашия бизнес

Трябва да направите доставка в центъра на града? Намирането на идеалното място за паркиране може да бъде сложно! За да улесните ежедневието си, новото Renault KANGOO Van има най-широкия страничен достъп на пазара (Easy Side Access), който улеснява разтоварването, независимо от ограниченията за паркиране. Със своите 1,4 м, новото Renault KANGOO Van удвоява страничната си дължина на товарене! Благодарение на сгъваемия багажник под тавана можете да транспортирате дълги и обемисти предмети високо (Easy Inside Gallery) и да оптимизирате работата си.

  • KANGOO Van - Light Commercial Vehicle

Преработен дизайн

Атлетичен силует, изваяни рамене, преработена предна част, хромирани покрития и др. Новото Renault KANGOO Van се гордее с още по-здрав външен дизайн. Вътре се насладете на модерно и комфортно изживяване. Новото Renault KANGOO Van има арматурно табло с множество ниши за съхранение, преработени седалки, мултимедийна система EASY LINK с 8-инчов централен екран, и последно поколение системи за помощ на водача.

Новото Renault EXPRESS Van

  • EXPRESS Van - Light Commercial Vehicle

Ефективност за вашия бизнес

Здраво и удобно, новото Renault EXPRESS Van е идеалният спътник, който да улесни ежедневието ви. Въртящата се преграда ви позволява да се насладите на ефективна товароносимост до 3,7 м3. Като допълнителен бонус, новото Renault  EXPRESS Van има товарна дължина от 1,91 м със солидна преграда, предлагаща обем от 3,3 м3 и най-доброто съотношение полезна дължина/обща дължина в своя клас.

  • EXPRESS Van - Light Commercial Vehicle

Съвременни технологии

Ергономичният интериор, съчетан с максимално ниво на съхранение (48 л) и подсилени седалки, осигуряват лесно и удобно изживяване на борда. Свържете своя смартфон с мултимедийната система EASY LINK  за отрицателно време и намерите цялата необходима информация директно на 8-инчовия централен екран на вашето ново Renault EXPRESS Van. Възползвайте се от системите за шофиране през цялото си пътуване, за да маневрирате с увереност и шофирате в спокойствие.

Докато очаквате новите модели...

The Renault commercial range

Гама лекотоварни автомобили

Имаме правилното решение за вас...

Научете повече
Renault Pro+

Renault Pro+

Открийте нашите представителства

Научете повече

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече