Оборудване Renault KANGOO Express

Renault – KANGOO Express – Оборудване

Оборудване на Renault KANGOO Express

Разгледайте неговото оборудване по категория

Renault – интериор на KANGOO Express

3 предни седалки

Със своята седалка за водача и двуместната седалка за пътници, Renault KANGOO Express ви предлагат три места отпред. Под многоместната задна седалка има широко място за съхранение, а обособените сгъваеми облегалки на седалките могат да се използват като масички или за превоз на дълги предмети. 

Renault – Разделителна преграда на KANGOO Express

Сгъваема пътническа седалка

Можете да сгънете предната пътническа седалка, за да оформите равен под и да се възползвате от по-голяма товарна дължина. Получената дължина е 2,1 м, 2,5 м или 2,9 м в зависимост от дължината на автомобила. 

Renault – KANGOO Express – Двойна кабина Maxi

Двойна кабина

С двойната кабина Maxi на Renault KANGOO Express вече няма да се налага да избирате между превоз на хора и превоз на товари. Със своята сгъваемата многоместна седалка, двойната кабина Maxi на Renault KANGOO Express предлага невероятна модулност. Можете да превозвате 5 души и да се възползвате от 2,4 м3 полезен обем. 

Renault – KANGOO Express – Оборудване

Създаване на специален пакет

Налага се да пътувате по труден терен?
Изберете пакета за строителни обекти: Вашето Renault KANGOO Express разполага със защитна ламаринена кора под двигателя и висок пътен просвет.

Разделителни прегради

Тръбни разделителни прегради, напълно облицовани, изцяло остъклени, с мрежа? Изберете от нашата богата гама разделителни прегради. 

Renault – KANGOO Express – Въртяща се разделителна преграда

Въртяща се разделителна преграда

Искате да превозвате дълги товари и да останете в безопасност по време на пътуването? С въртящата се мрежеста разделителна преграда няма нищо по-лесно от това. 

Renault – KANGOO Express – Плъзгащ се люк в задната част на покрива

Плъзгащ се люк в задната част на покрива

Плъзгащият се люк в задната част на покрива дава възможност за вертикално транспортиране на дълги и обемисти предмети. Възползвайте се от дължина на отваряне от 47 см и ширина на отваряне до 1 м. 

Renault – KANGOO Express – Строителство

Увеличен полезен товар

Трябва да натоварите още? Опцията за увеличен полезен товар повишава максималното натоварване на Renault KANGOO Express от 650 на 800 кг.

Renault – KANGOO Express – Оборудване

Жабка

Със своя огромен 15-литров обем, тя може да побере преносим компютър или дори работна каска. 

 

Предлага се в зависимост от версията и опциите.

Renault – KANGOO Express – Оборудване

Място за съхранение в арматурното табло

Леснодостъпно, то може да побере химикалки, бележници, графици или книги за заявки във формат А4.

 

Предлага се в зависимост от версията и опциите.

Renault – KANGOO Express – Оборудване

Отделение за съхранение в централната конзола с подлакътник

Всяко нещо е на мястото си с това удобно приспособление за съхранение. Чаши, бутилки до 1,5 л, компакт-дискове... Всичко е подредено.

 

Предлага се в зависимост от версията и опциите.

Renault – KANGOO Express – Оборудване

Горен багажник

В салона има и голямо дълбоко място за съхранение над предното стъкло!

 

Предлага се в зависимост от версията и опциите.

Renault – KANGOO Express – технологии

Камера и задни сензори за паркиране

Идеална за извършване на маневри, камерата за задно виждане ви показва какво се случва зад вас на екрана за навигация на R-LINK или в огледалото за обратно виждане. Тази функция е особено полезна, когато автомобилът ви е напълно натоварен или има монтирана цялостна разделителна преграда, и ви осигурява контрол над заобикалящата ви среда. 
Като допълнение към камерата за обратно виждане, при извършване на маневра, сензорът разпознава препятствията и ви предупреждава, с поредица от постепенно зачестяващи звукови сигнали. 

Renault – KANGOO Express – Помощна система за потегляне по наклон

Помощна система за потегляне по наклон

Особено полезна, когато автомобилът е напълно натоварен, помощната система за потегляне по наклон ви позволява да потегляте без никакво затруднение


Предлага се в зависимост от версията и опциите.

Режим ЕСО

Искате ли да шофирате по-икономично и по-отговорно? Не може да бъде по-лесно! Включете режим ECO с едно натискане на бутон, разположен до ръчната спирачка, за да намалите разхода на гориво с до 10%.

 

Предлага се в зависимост от версията и опциите.

Renault – KANGOO Express – Сензор за дъжд

Сензори за дъжд и сензор за светлина

Разположен на предното стъкло на Renault KANGOO Express зад вътрешното огледало за обратно виждане, сензорът включва светлините автоматично, когато се стъмни и активира чистачките, ако завали дъжд.

 

Предлага се в зависимост от версията и опциите.

Мултимедийна система R-LINK Evolution

Със своя модерен интерфейс и специално обработени графики, мултимедийната система със сензорен екран R-LINK Evolution ви предлага лесен достъп до новаторски и практични функции: навигация TomTom, предварително инсталирани приложения (имейл, R-LINK Tweet, Weather, Renault Assistance и др.), телефон със система „свободни ръце“ с Bluetooth, гласово разпознаване...

 

Предлага се в зависимост от версията и опциите.

Renault KANGOO Express в подробности

Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодесйтвия със социални мрежи. | Управление на бисквитките|Научете повече