Приставки и надстройки за Express ван

Приставки и надстройки
Новото Renault EXPRESS

Улеснете ежедневието си с нашите бизнес предложения

Express ван – въртяща се мрежеста разделителна преграда със сгъваема пътническа седалка

Въртяща се мрежеста разделителна преграда със сгъваема пътническа седалка

Превозвайте до 3,7 м3 товар и се възползвайте от допълнителна товарна дължина (до 2,36 м) с въртящата се мрежеста разделителна преграда и сгъваема пътническа седалка. 

Express ван – 2 плъзгащи се странични врати

2 плъзгащи се странични врати

Осигуряват лесен достъп до товарния отсек на вашето Renault Express, тези 2 плъзгащи се врати улесняват вашето ежедневие. 

 

Express ван – контакт 12V

Kонтакт 12V

Трябва да използвате/заредите устройство в товарния отсек? Няма проблем! В задната част на новото Renault Express има леснодостъпен контакт (12V). 

Express ван – допълнителни ключалки

Допълнителни ключалки

Вашият товар може да е много ценен. Изберете нашите допълнителни подсилени ключалки. 

Express ван – светодиодно осветление

Светодиодно осветление

Светодиодното осветление е три пъти по-мощно от стандартното. Осветяването на товарния отсек е подобрено, за да можете да работите през деня и през нощта при най-добрите условия.

Express ван – неплъзгащ се дървен под

Неплъзгащ се дървен под

Изберете допълнително неплъзгащо се покритие (9 мм), за да защитите пода на вашето Renault Express. 

Express ван – дървена облицовка за Express ван

Комплект с дървена облицовка

Защитете товарния отсек на вашето Renault Express с персонализиран комплект с дървена облицовка. Неплъзгащият се дървен под (9 мм) и страничните панели (5 мм) без вътрешната част на подкалниците, предпазват пода, горните част на стените и задните врати.

Express ван – гумени защитни стелки

Гумени защитни стелки

Защитете новото Renault Express от замърсявания с практично и издръжливо гумено покритие.

Express ван – пластмасова облицовка

Пластмасова облицовка и отделения за съхранение

Защитете отвътре вратите и панелите на вашето Renault Express с пластмасова облицовка. Оптимизирайте интериора с отделения за съхранение, вградени за по-голяма практичност в плъзгащите се врати на автомобила.

 

 

Express ван – до 10 халки за пристягане

До 10 халки за пристягане

Фиксирайте и стабилизирайте товара в новото Renault Express. Възползвайте се от 6-те халки за пристягане на пода като стандартно оборудване и 4-те халки отстрани.

Express ван – стандартен теглич с 13-щифтов кабелен сноп

Стандартен теглич с 13-щифтов кабелен сноп

Необходимо ви е повече пространство? С теглича на новото Renault Express можете да теглите ремарке. Системата за контрол на стабилността на ремаркето предотвратява евентуална неустойчивост, като прави вашите пътувания по-безопасни.

EXPRESS ван – Extended Grip

Extended Grip

Необходимо е да пресечете разкалян строителен обект или да се движите по лоша пътна настилка? Не изпадайте в паника! Extended Grip е подобрена функция на ESC. В комбинация с всесезонни гуми подобрявате сцеплението на автомобила при потегляне от място и при ниски скорости върху хлъзгав и размекнат терен с ниска степен на сцепление (прах, твърд пясък, сняг, мокра почва и т.н.). Функцията действа докато не достигнете скорост от 50 км/ч. Можете да я активирате ръчно и да продължите по пътя си без опасност от приплъзване или засядане.

Express ван – Защитна кора под двигателя

Защитна кора под двигателя

Често ли обикаляте по строителни обекти или неравни пътища? Защитете двигателя на новото Renault Express със защитна кора.

Express ван – Ограничител на скоростта

Ограничител на скоростта

Ако е необходимо, можете да използвате постоянния ограничител на скоростта (зададен на 30, 90, 100, 110, 130 км/ч), за да ограничите скоростта на автомобила, което на свой ред намалява разхода на гориво.

Разгледайте нашите специални надстройки, подходящи за вашата сфера на дейност

Alt Image C29

Хладилен автомобил

Изпълнете условията за запазване на нетрайните хранителни стоки и специални продукти, превозвани с вашето Renault Express. Монтирайте термоизолирана/хладилна клетка, която съответства на текущите стандарти и разпоредби.

Сервизен автомобил – Express ван

Сервизен автомобил

Оптимизирайте товарния отсек, осигурете си повече място за съхранение, подредете вашите инструменти и оборудване, за да са ви под ръка и много други. Преобразувайте своето Renault Express в истинска мобилна работилница за по-голяма практичност и продуктивност.

Пикап Express ван

Пикап

Озеленители, комунални услуги, строителни компании и др. Преобразувайте своето Renault Express в пикап или пикап-самосвал за превоз на чакъл, почва, растения или други обемисти отпадъци.

Готови ли сте да се запознаете с новото Renault Express?

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече