Приставки и надстройки за Express ван

Приставки и надстройки

Новото Renault EXPRESS

Улеснете ежедневието си с нашите бизнес предложения

Express ван – въртяща се мрежеста разделителна преграда със сгъваема пътническа седалка

Въртяща се мрежеста разделителна преграда със сгъваема пътническа седалка

Превозвайте до 3,7 м3 товар и се възползвайте от допълнителна товарна дължина (до 2,36 м) с въртящата се мрежеста разделителна преграда и сгъваема пътническа седалка. 

Express ван – 2 плъзгащи се странични врати

2 плъзгащи се странични врати

Осигуряват лесен достъп до товарния отсек на вашето Renault Express, тези 2 плъзгащи се врати улесняват вашето ежедневие. 

 

Express ван – контакт 12V

Kонтакт 12V

Трябва да използвате/заредите устройство в товарния отсек? Няма проблем! В задната част на новото Renault Express има леснодостъпен контакт (12V). 

Express ван – допълнителни ключалки

Допълнителни ключалки

Вашият товар може да е много ценен. Изберете нашите допълнителни подсилени ключалки. 

Express ван – светодиодно осветление

Светодиодно осветление

Светодиодното осветление е три пъти по-мощно от стандартното. Осветяването на товарния отсек е подобрено, за да можете да работите през деня и през нощта при най-добрите условия.

Express ван – неплъзгащ се дървен под

Неплъзгащ се дървен под

Изберете допълнително неплъзгащо се покритие (9 мм), за да защитите пода на вашето Renault Express. 

Express ван – дървена облицовка за Express ван

Комплект с дървена облицовка

Защитете товарния отсек на вашето Renault Express с персонализиран комплект с дървена облицовка. Неплъзгащият се дървен под (9 мм) и страничните панели (5 мм) без вътрешната част на подкалниците, предпазват пода, горните част на стените и задните врати.

Express ван – гумени защитни стелки

Гумени защитни стелки

Защитете новото Renault Express от замърсявания с практично и издръжливо гумено покритие.

Express ван – пластмасова облицовка

Пластмасова облицовка и отделения за съхранение

Защитете отвътре вратите и панелите на вашето Renault Express с пластмасова облицовка. Оптимизирайте интериора с отделения за съхранение, вградени за по-голяма практичност в плъзгащите се врати на автомобила.

 

 

Express ван – до 10 халки за пристягане

До 10 халки за пристягане

Фиксирайте и стабилизирайте товара в новото Renault Express. Възползвайте се от 6-те халки за пристягане на пода като стандартно оборудване и 4-те халки отстрани.

Express ван – стандартен теглич с 13-щифтов кабелен сноп

Стандартен теглич с 13-щифтов кабелен сноп

Необходимо ви е повече пространство? С теглича на новото Renault Express можете да теглите ремарке. Системата за контрол на стабилността на ремаркето предотвратява евентуална неустойчивост, като прави вашите пътувания по-безопасни.

EXPRESS ван – Extended Grip

Extended Grip

Необходимо е да пресечете разкалян строителен обект или да се движите по лоша пътна настилка? Не изпадайте в паника! Extended Grip е подобрена функция на ESC. В комбинация с всесезонни гуми подобрявате сцеплението на автомобила при потегляне от място и при ниски скорости върху хлъзгав и размекнат терен с ниска степен на сцепление (прах, твърд пясък, сняг, мокра почва и т.н.). Функцията действа докато не достигнете скорост от 50 км/ч. Можете да я активирате ръчно и да продължите по пътя си без опасност от приплъзване или засядане.

Express ван – Защитна кора под двигателя

Защитна кора под двигателя

Често ли обикаляте по строителни обекти или неравни пътища? Защитете двигателя на новото Renault Express със защитна кора.

Express ван – Ограничител на скоростта

Ограничител на скоростта

Ако е необходимо, можете да използвате постоянния ограничител на скоростта (зададен на 30, 90, 100, 110, 130 км/ч), за да ограничите скоростта на автомобила, което на свой ред намалява разхода на гориво.

Разгледайте нашите специални надстройки, подходящи за вашата сфера на дейност

  • Alt Image C29

Хладилен автомобил

Изпълнете условията за запазване на нетрайните хранителни стоки и специални продукти, превозвани с вашето Renault Express. Монтирайте термоизолирана/хладилна клетка, която съответства на текущите стандарти и разпоредби.

Сервизен автомобил – Express ван

Сервизен автомобил

Оптимизирайте товарния отсек, осигурете си повече място за съхранение, подредете вашите инструменти и оборудване, за да са ви под ръка и много други. Преобразувайте своето Renault Express в истинска мобилна работилница за по-голяма практичност и продуктивност.

Пикап Express ван

Пикап

Озеленители, комунални услуги, строителни компании и др. Преобразувайте своето Renault Express в пикап или пикап-самосвал за превоз на чакъл, почва, растения или други обемисти отпадъци.

Готови ли сте да се запознаете с новото Renault Express?

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече