Двигатели на EXPRESS ван

Двигатели
Новото Renault EXPRESS Ван

Подробни технически характеристики

Изберете вид каросерията, за да видите размерите и типа на двигателя.

Ван

Ван

на цена от 31900,00 лв.
изберете размери

Повече подробности за двигателите

Blue dCi 75

Ефективен

 

Идеалният партньор, които ви помага да контролирате бюджета си! Този 1,5-литров турбо двигател с AdBlue® се предлага и с 6-степенна механична скоростна кутия и предлага въртящ момент от 220 Nm. Наслаждавайте се на шофирането, докато намалявате разхода на гориво. 

 

Вашата програма за поддръжка, която препоръчва сервизно обслужване на автомобила на всяка 1 година или на 30 000 км*, ви помага да поддържате своето Renault Express в оптимално състояние. 

Blue dCi 95

Ефективен

 

Този 1,5-литров турбо двигател с AdBlue® комбинира ефективност и удоволствие от шофирането с впечатляващ въртящ момент от 240 Nm. Сега се предлага с 6-степенна ръчна скоростна кутия. 

 

Вашата програма за поддръжка, която препоръчва сервизно обслужване на автомобила на всяка 1 година или на 30 000 км*, ви помага да поддържате своето Renault Express в оптимално състояние. 

TCe 100 FAP

Икономичен

Този 1,3-литров турбо двигател с директно впръскване на горивото се предлага с 6-степенна механична скоростна кутия. Той има въртящ момент от 200 Nm, за да ви предложи по-голямо удоволствие от шофирането. Ограничете вредните емисии с филтъра за твърди частици и системата за намаляване на NOx. 


Вашата програма за поддръжка, която препоръчва сервизно обслужване на автомобила на всяка 1 година или на 30 000 км*, помага да поддържате вашето Renault Express в оптимално състояние.

* което от двете настъпи първо. Може да се различава в зависимост от условията на шофиране.

Готови ли сте да се запознаете с новото Renault Express?

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече