Двигатели на EXPRESS ван

Двигатели
Новото Renault EXPRESS

Подробни технически характеристики

Изберете вид каросерията, за да видите размерите и типа на двигателя.

Ван

Ван

на цена от 31900,00 лв.

Повече подробности за двигателите

Blue dCi 75

Ефективен

 

Идеалният партньор, които ви помага да контролирате бюджета си! Този 1,5-литров турбо двигател с AdBlue® се предлага и с 6-степенна механична скоростна кутия и предлага въртящ момент от 220 Nm. Наслаждавайте се на шофирането, докато намалявате разхода на гориво. 

 

Вашата програма за поддръжка, която препоръчва сервизно обслужване на автомобила на всяка 1 година или на 30 000 км*, ви помага да поддържате своето Renault Express в оптимално състояние. 

Blue dCi 95

Ефективен

 

Този 1,5-литров турбо двигател с AdBlue® комбинира ефективност и удоволствие от шофирането с впечатляващ въртящ момент от 240 Nm. Сега се предлага с 6-степенна ръчна скоростна кутия. 

 

Вашата програма за поддръжка, която препоръчва сервизно обслужване на автомобила на всяка 1 година или на 30 000 км*, ви помага да поддържате своето Renault Express в оптимално състояние. 

TCe 100 FAP

Икономичен

Този 1,3-литров турбо двигател с директно впръскване на горивото се предлага с 6-степенна механична скоростна кутия. Той има въртящ момент от 200 Nm, за да ви предложи по-голямо удоволствие от шофирането. Ограничете вредните емисии с филтъра за твърди частици и системата за намаляване на NOx. 


Вашата програма за поддръжка, която препоръчва сервизно обслужване на автомобила на всяка 1 година или на 30 000 км*, помага да поддържате вашето Renault Express в оптимално състояние.

* което от двете настъпи първо. Може да се различава в зависимост от условията на шофиране.

Готови ли сте да се запознаете с новото Renault Express?

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече