Специализирани автомобили на Renault:

Ролята на вашия автомобил решаваща ли е за вашата професионална дейност?  Камион, пикап, преустроен ван, миниван… Разгледайте нашата богата гама от специализирани автомобили, предназначени за професионалисти, и намерете този, който най-добре отговаря на изискванията на вашата работа. 

KANGOO EXPRESS
На цена от 32 690 лв.
KANGOO Electric
На цена от 61 190 лв.
MASTER
На цена от 50 820 лв.
TRAFIC
На цена от 49 680 лв.

Богат избор от специализирани автомобили

Търговци, доставчици, магазинери... Вашият автомобил играе ли важна роля във вашата работа? Нашите специализирани автомобили могат да бъдат конфигурирани в стотици варианти и предлагат огромен набор от възможности за адаптиране към вашата професионална дейност. От вас зависи какво ще изберете!

 

Автомобили, проектирани да отговорят на очакванията на професионалистите

Външен дизайн, вътрешно обзавеждане, персонализирани преобразувания, аксесоари и специализирани услуги... Нашите автомобили са проектирани така, че напълно да задоволят потребностите на вашата дейност. Едновременно гъвкави и удобни, заложете на специализирани автомобили, проектирани да се адаптират към вашите изисквания и да опростят вашето ежедневие.

 

Почувствайте иновацията с гамата лекотоварни автомобили на Renault

Лекотоварни или електрически автомобили... Защо да избирате? Renault превърна иновациите в свой приоритет и се концентрира върху обогатяването и разнообразяването на своята гама от специализирани автомобили. Разгледайте нашето предложение във версия Z.E. и заложете на отговорните и щадящи околната среда доставки.

Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодействия със социални мрежи.
Научете повече