ДвигателиRenault TRAFIC

Екстериор на TRAFIC Combi

Разгледайте двигателите, предлагани за всяка версия

LifeLifeZenZen

Дизел (2)

Blue dCi 120На цена от
54 440 лв.
На цена от
56 440 лв.
Energy Blue dCi 145На цена от
56 040 лв.
На цена от
58 040 лв.

Подробни технически характеристики

характеристики - Разход и CO2 :

Двигател и автоматична скоростна кутия за новия TRAFIC Combi

Повече мощност, по-нисък разход!

Новият дизелов 2,0-литров двигател от 5-то поколение включва най-новите технологии за осигуряване повече мощност (+25 к.с.) и по-добра тягова сила (+40ₒNm), като същевременно намалява разхода на гориво и емисиите на CO2. Възползвайте се от значително подобреното удоволствие от шофирането и контрола върху реалния разход.

AdBlue®

AdBlue®

AdBlue® ви позволява да намалите сериозно емисиите на замърсители, без това да става за сметка на ефективността на вашия двигател. 20-литровият резервоар за добавката може лесно да бъде зареден, благодарение на бързия достъп до капачката на отделението за гориво отдясно на вратата на водача. Лесно и икономично, можете да го допълвате и с пистолета на бензиноколонката.

Стоп и старт

Стоп и старт

Тази система ви позволява да намалите разхода на гориво и емисиите на парникови газове. Технологията „Стоп и старт“ изключва двигателя, когато автомобилът е спрял (в задръстване, на червен светофар и т.н.) и го рестартира автоматично, когато превключите на предавка, за да потеглите.

Режим ECO + DRIVING ECO2

Режим ECO + DRIVING ECO2

Можете лесно да активирате режим ЕСО от арматурното табло, за да оптимизирате разхода на гориво. Полезна и забавна, системата DRIVING ECO2*, интегрирана в R-LINK Evolution, анализира вашия стил на шофиране и ви дава съвети за още по-голяма икономия на гориво. Индикаторът за стила на шофиране в реално време ви позволява да постигнете определените от вас цели за екологично шофиране.

Разходът на гориво е сертифициран съгласно стандартен нормативен метод, който е еднакъв за всички производители на автомобили и може да бъде използван за сравняване на автомобили. Реалният разход на гориво и AdBlue® зависят от условията на експлоатация на автомобила, неговото оборудване, товар и стила на шофиране.

 

*В зависимост от версията.

По-добро сцепление и подобрена теглителна сила на TRAFIC

По-добро сцепление и подобрена теглителна сила на

Стандартната функция за по-добро сцепление, Extended Grip, ви помага да не засядате и да избегнете пробуксуване върху нестабилна повърхност като подобрява сцеплението на колелата, когато потеглите или се движите бавно. Като допълнителна функция, подобрената теглителна сила ви помага при движение върху неравен терен.

 

 

Потегляйте с лекота по наклон, по-голям от 10% благодарение на помощна система за потегляне по наклон.
Помощна система за потегляне по наклон на TRAFIC

Помощна система за потегляне по наклон

Вашето Renault TRAFIC автоматично се задържа на място за 2 секунди, когато тръгвате по наклон от над 10%, което ви позволява да потеглите

 

Предлага се в зависимост от версията и опциите. 

Подробна информация за Renault TRAFIC

Открийте други модели на Renault

KADJAR

KADJARНа цена от 39 580 лв.

KOLEOS

KOLEOSНа цена от 65 940 лв.