Екстериор на TRAFIC Combi

Двигатели

Renault TRAFIC

Разгледайте двигателите, предлагани за всяка версия

Подробни технически характеристики

 • Двигател и автоматична скоростна кутия за новия TRAFIC Combi

Повече мощност, по-нисък разход!

Новият дизелов 2,0-литров двигател от 5-то поколение включва най-новите технологии за осигуряване повече мощност (+25 к.с.) и по-добра тягова сила (+40ₒNm), като същевременно намалява разхода на гориво и емисиите на CO2. Възползвайте се от значително подобреното удоволствие от шофирането и контрола върху реалния разход.

AdBlue®

AdBlue®

AdBlue® ви позволява да намалите сериозно емисиите на замърсители, без това да става за сметка на ефективността на вашия двигател. 20-литровият резервоар за добавката може лесно да бъде зареден, благодарение на бързия достъп до капачката на отделението за гориво отдясно на вратата на водача. Лесно и икономично, можете да го допълвате и с пистолета на бензиноколонката.

Стоп и старт

Стоп и старт

Тази система ви позволява да намалите разхода на гориво и емисиите на парникови газове. Технологията „Стоп и старт“ изключва двигателя, когато автомобилът е спрял (в задръстване, на червен светофар и т.н.) и го рестартира автоматично, когато превключите на предавка, за да потеглите.

Режим ECO + DRIVING ECO2

Режим ECO + DRIVING ECO2

Можете лесно да активирате режим ЕСО от арматурното табло, за да оптимизирате разхода на гориво. Полезна и забавна, системата DRIVING ECO2*, интегрирана в R-LINK Evolution, анализира вашия стил на шофиране и ви дава съвети за още по-голяма икономия на гориво. Индикаторът за стила на шофиране в реално време ви позволява да постигнете определените от вас цели за екологично шофиране.

Разходът на гориво е сертифициран съгласно стандартен нормативен метод, който е еднакъв за всички производители на автомобили и може да бъде използван за сравняване на автомобили. Реалният разход на гориво и AdBlue® зависят от условията на експлоатация на автомобила, неговото оборудване, товар и стила на шофиране.

 

*В зависимост от версията.

 • По-добро сцепление и подобрена теглителна сила на TRAFIC

По-добро сцепление и подобрена теглителна сила на

Стандартната функция за по-добро сцепление, Extended Grip, ви помага да не засядате и да избегнете пробуксуване върху нестабилна повърхност като подобрява сцеплението на колелата, когато потеглите или се движите бавно. Като допълнителна функция, подобрената теглителна сила ви помага при движение върху неравен терен.

 

 

Потегляйте с лекота по наклон, по-голям от 10% благодарение на помощна система за потегляне по наклон.
 • Помощна система за потегляне по наклон на TRAFIC

Помощна система за потегляне по наклон

Вашето Renault TRAFIC автоматично се задържа на място за 2 секунди, когато тръгвате по наклон от над 10%, което ви позволява да потеглите

 

Предлага се в зависимост от версията и опциите. 

Подробна информация за Renault TRAFIC

  Открийте други модели на Renault

  KADJAR
  KADJAR
  на цена от 42 980 лв.
  KOLEOS
  KOLEOS
  на цена от 55 890 лв.

  Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

  научете повече