Екстериор на TRAFIC Combi

Дизайн

Renault TRAFIC

Екстериорен дизайн

Оживете своите пътувания

Renault TRAFIC насочва своята енергия върху подобряване на вашето ежедневие.

Екстериор на TRAFIC Combi
Екстериор на TRAFIC Combi

Предимства

В града или на магистралата

Пътувайте в най-добрите условия

Интелигентна кабина на TRAFIC Combi

Със своето богато оборудване и 90 литра място за съхранение, Renault  TRAFIC се адаптира към вашите ежедневни потребности и вашите приключения. 

Интериор на TRAFIC Combi

Благодарение на своите 9 места, Renault TRAFIC е идеалният спътник за вашите приключения. Можете да се възползвате и от неговия изключителни голям багажник.

Технологии в TRAFIC Combi

Превърнете шофирането в удоволствие с богатата гама технологии като заден сензор за паркиране и камера за задно виждане. 

Интериорен дизайн и модулно оформление Променете салона в зависимост от вашите потребности

Създайте свое място! Настанете се в просторния и удобен салон, възползвайте се от огромното и модулно багажно отделение и се насладете на няколко интелигентни решения за съхранение.

Подробна информация за Renault TRAFIC

Открийте други модели на Renault

KADJAR
KADJAR
на цена от 42 980 лв.
KOLEOS
KOLEOS
на цена от 55 890 лв.

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече