Екстериор на TRAFIC Combi

Renault TRAFICИзберете своето ежедневие

Дизайн и удобство Renault TRAFIC ви зарежда с енергия всеки ден

Със своите изцяло светодиодни фарове, нови характерни светлини, хромирана решетка и просторен интериор, новото Renault TRAFIC се адаптира към вашите потребности повече от всякога със своя „мускулест“ стил! 

Комфорт и модулно оформление

Улеснете ежедневието си

Екстериор на TRAFIC Combi

В града...

Раниците са натрупани на задната седалка, калъфът за очила често се плъзга върху арматурното табло, а чантата ви едва се побира под предната седалка...

 

Стига вече! Благодарение на Renault TRAFIC Combi, можете да се възползвате от богата гама интелигентни решения за съхранение и спокойно да се впуснете в пътния поток в града, като същевременно осигурите оптимален комфорт на всички, които пътуват с вас.

Екстериор на TRAFIC Combi

...или на дълго пътуване.

Вече е време за път! Забравете за онези безкрайни пътувания, когато сте натъпкани между друг пътник и вашия багаж.

 

С огромния си багажник и просторен и модулен салон, Renault TRAFIC се адаптира според вашите потребности и може да побере до 9 пътуващи, без това да е за сметка на мястото в багажника.

 

Шофирайте напълно спокойно!

Оборудване

Пътувайте в максимален комфорт

Екстериор на TRAFIC Combi

През почивните дни…

Задръствания, резки маневри, липса на време и пространство и т.н. Шофирането в града често е синоним на стрес и досада.

 

Отпуснете се!  Благодарение на Renault TRAFIC, улеснявате условията на шофиране и се възползвате от оборудване, което се слави с авангардни технологии, за да се справите безопасно с градския трафик и да превърнете пътуването към и от вашата месторабота в тих и спокоен момент.

Екстериор на TRAFIC Combi

...или през отпуските.

Решили сте да прекарате отпуската си на село или на екскурзия в планината? Няма проблем!

 

Организирайте маршрута, контролирайте скоростта или използвайте любимите си приложения... Renault TRAFIC се адаптира към вашите планове и потребности, за да можете да се възползвате от иновативното и свързано оборудване, предназначено да облекчи пътуването. 

Версии

Изберете версията на Renault TRAFIC, която най-много ви подхожда

Подробна информация за новото Renault TRAFIC

Открийте други модели на Renault

KADJAR
KADJAR
на цена от 40 780 лв.
KOLEOS
KOLEOS
на цена от 55 890 лв.

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече