Новото Renault Trafic SpaceClass – двигатели

двигатели
TRAFIC SPACECLASS

разгледайте двигателите, предлагани за всяка версия

Spaceclass
Spaceclass

Дизел (2)

dci 150 BVA
на цена от 85090,00 лв.
dci 170 BVA
на цена от 86290,00 лв.
Не сте сигурни кой двигател е най-подходящ за вашия стил на шофиране? Намерете идеалното съвпадение с помощта на нашия симулатор за разход на гориво.

подробни технически характеристики

двигател, адаптиран към вашите потребности

За удоволствие от шофирането, приспособено към вашите нужди, Trafic SpaceClass е снабден с двигатели с автоматична или ръчна скоростна кутия в съответствие с най-актуалните действащи стандарти.

Blue dCi 150

гъвкав

 

Този 2-литров Blue dCi 150 турбо двигател предлага гъвкавост във всяка ситуация. С въртящ момент от 350 Nm, той предлага най-плавни смени на предавките, независимо от режима на шофиране и се адаптира към всички неочаквани предизвикателства на пътя. Изберете версия с 6-степенна ръчната скоростна кутия или версия с 6-степенна скоростна кутия с двоен съединител EDC. Когато се комбинира с технологията AdBlue®, ви помага да намалите разхода си на гориво, както и емисиите на CO2.

Blue dCi 170 EDC

високоефективен

 

Изберете 2-литров Blue dCi 170 EDC турбо двигател с въртящ момент от 380 Nm и открийте нов начин за шофиране. Подобрена реакция с незабавно ускорение, хармоничен въртящ момент за всеки режим на шофиране, оптимизиран разход на гориво... Неговата 6-степенна автоматична скоростна кутия с двойна съединител ви предлага несравнимо шофиране. Също така се възползвайте от технологията AdBlue®, за да намалите емисиите на фини твърди частици и CO2.

Готови ли сте да направите едно кръгче с Trafic SpaceClass?

разгледайте и...

TRAFIC
TRAFIC
на цена от 60990,00 лв.

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече