Renault TRAFIC SpaceClass avant

TRAFIC SPACECLASSпървокласно усещане

на цена от 80 040 лв.

дизайн елегантен и динамичен

Trafic SpaceClass придава ново значение на динамичния дизайн. Неговият нов хоризонтален преден капак и вертикалната решетка подчертават изразителността на обновената му предна броня. Запознайте се със стил, който е едновременно динамичен и елегантен, с неговите изцяло светодиодни C-образни фарове, нови 17-инчови полирани лети джанти и др. 

Модулен дизайн, пространство, комфорт

Trafic SpaceClass: ВИП транспорт

  • Alt Image C29

преоткрийте начина, по който пътувате

От неговите 6 модулни задни седалки, с конфигурация една срещу друга, до неговите контакти 220V и обособени лампи за четене, Trafic SpaceClass преосмисля пътническия превоз.

Зад волана можете да се възползвате от интелигентната му кабина, изработена още по-елегантно с нов хромиран бутон на скоростния лост и напълно ново арматурно табло, решено в цвят Meteor Grey. Никога повече не правете компромис с комфорта!

Разгледайте цялото му оборудване

Версии

изберете версията, която най-много ви подхожда

Spaceclass

Spaceclass

на цена от 80 040 лв.

Trafic SpaceClass в подробности

разгледайте и...

TRAFIC
TRAFIC
на цена от 55 940 лв.
KANGOO E-TECH ELECTRIC
KANGOO E-TECH ELECTRIC
на цена от 61 190 лв.

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече