Renault представя новото Renault TALISMAN

Просторният седан от най-висок клас

  • Renault TALISMAN large saloon
  • Renault TALISMAN Saloon

Научете първи повече за новото Renault TALISMAN?

Renault TALISMAN large saloon

Модерен седан...

Отличете се от тълпата! Отвън, новото Renault TALISMAN се откроява с нов високотехнологичен светлинен подпис отпред и отзад, динамични мигачи, емблематична предна част, решетка с хромирано покритие и преработени алуминиеви джанти. Вътре всеки детайл е проектиран да съчетава стил и ергономичност, като включва преработена централна конзола, която съчетава изискани материали и дизайн.

 

...включващ все по-иновативни системи в помощ на водача ...

Поемете контрола над пътуването си с лекота! Адаптивни предни светлини, оборудвани с LED MATRIX VISION технология, система за придържане в лентата и автоматично спиране и потегляне при натоварено движение... Седнете зад волана на вашето ново Renault TALISMAN и се възползвайте от системите за подпомагане на водача в авангарда на иновациите, от вашите 9,3” екран на централната конзола и 10,2" екран на инструменталния панел.

Renault TALISMAN Saloon
Renault TALISMAN large saloon

...за изключително удобно пътуване.

Със системата MULTI-SENSE персонализирайте шофьорското си изживяване според нуждите си. Насладете се на това как системата 4CONTROL за задвижване на 4 колела позволява на вашето ново Renault TALISMAN да овладее пътя за по-гладко управление и по-лесно маневриране в града.

Докато очаквате новото Renault TALISMAN

The Renault personal vehicle range

Гама леки автомобили

Пълна гама автомобили, от градски до SUV

The Renault brand

Нашата марка

Открийте какво прави нашата марка различна: нашия опит и ангажименти.