Renault TALISMAN – INITIALE PARIS седан

INITIALE PARIS
Новото Renault TALISMAN

  • Екстериор на Renault TALISMAN INITIALE PARIS

Ще бъдете покорени от него.

Лесни решения, комфорт и изтънченост... В своята емблематична версия INITIALE PARIS новото Renault TALISMAN е шедьовър на елегантността.

Renault TALISMAN INITIALE PARIS
Renault TALISMAN INITIALE PARIS
Renault TALISMAN INITIALE PARIS

Ексклузивен дизайн и оборудване

Поставки за чаши и скоростен лост – Renault TALISMAN INITIALE PARIS

Изтънчен дизайн

Изваян профил, елегантни линии, LED Matrix Vision светлини и динамични пътепоказатели, гравирана INITIALE PARIS решетка с хромирано покритие и 19-инчови лети джанти... Ще бъдете запленени от автентичната елегантност на новото Renault TALISMAN INITIALE PARIS. 

Арматурно табло и предни седалки – Renault TALISMAN INITIALE PARIS

Изключителна атмосфера

Новото Renault TALISMAN INITIALE PARIS ви посреща с уникален салон, оборудван с оригинална дървена гарнитура, първокласни материали, отопляем волан и перфорирана щампована кожа INITIALE PARIS, тапицерия от капитонирана кожа напа с декоративни шевове в цвят Cognac и хромирани детайли. 

Кожени седалки – Renault TALISMAN INITIALE PARIS

Невероятен комфорт

Шасито 4CONTROL с променливо окачване ви позволява да пътувате в оптимален комфорт. Отпуснете се в неговите отопляеми и вентилирани седалки с масажна функция, докато първокласната аудио система Bose® и ламинираните странични прозорци ви изолират от външния шум, като създават усещане за още по-обръщащ звук.

Новото Renault TALISMAN в подробности

Разгледайте и...

KOLEOS
KOLEOS
на цена от 57 290 лв.
MEGANE GRANDTOUR
MEGANE GRANDTOUR
на цена от 39 490 лв.

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече