Renault TALISMAN седан

Двигатели
Новото Renault TALISMAN

Разгледайте двигателите, предлагани за всяка версия

Intens
Intens
Initiale Paris
Initiale Paris

Бензин (1)

TCe 160 GPF бензин Stop&Start EDC7на цена от
62 790 лв.
на цена от
75 490 лв.
Blue dCi 200 дизел Stop&Start EDC6на цена от
70 490 лв.
на цена от
83 190 лв.
Не сте сигурни кой двигател е най-подходящ за стила ви на шофиране? Намерете идеалното съвпадение с помощта на нашия симулатор за разход на гориво.

Подробни технически характеристики

Повече подробности за двигателите

Пъргав

TCe 160 EDC

С мощност от 160 к.с., комбинирана с въртящ момент от 270 Nm, този най-нов турбо бензинов 1,3-литров двигател се предлага със 7-степенна автоматична скоростна кутия EDC с двоен съединител. Той ви предлага динамично и тихо усещане при шофиране с намалени емисии на СО2 (само 6,1 л и 140 г/км при комбиниран цикъл WLTP). 

Високоефективен

Blue dCi 200 EDC

Можете ли да постигнете още по-добри резултати? Този 2,0-литров 4-цилиндров двигател с мощност 200 к.с. осигурява мощно ускорение и динамична маневреност. Със своята 6-степенна автоматична скоростна кутия EDC с двоен съединител, той предлага усещане при шофиране, което надминава и най-големите ви очаквания. Управлявайте разхода на гориво като ограничите емисиите на азотни оксиди с технологията AdBlue®.

Новото Renault TALISMAN в подробности

Разгледайте и...

KOLEOS
KOLEOS
на цена от 57 290 лв.
MEGANE GRANDTOUR
MEGANE GRANDTOUR
на цена от 39 490 лв.

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече