Двигатели Новото Renault TALISMAN

Renault TALISMAN седан

Разгледайте двигателите, предлагани за всяка версия

IntensIntensInitiale ParisInitiale Paris

Бензин (1)

Tce 160 EDCНа цена от
71 290 лв.
dCi 200 EDCНа цена от
67 490 лв.
На цена от
78 990 лв.
Не сте сигурни кой двигател е най-подходящ за стила ви на шофиране? Намерете идеалното съвпадение с помощта на нашия симулатор за разход на гориво.

Подробни технически характеристики

Характеристики - Разход и CO2 :

Характеристики - Разход и CO2 :

Повече подробности за двигателите

TCe 160 EDC FAP

Пъргав

 

С мощност от 160 к.с., комбинирана с въртящ момент от 270 Nm, този най-нов турбо бензинов 1,3-литров двигател се предлага със 7-степенна автоматична скоростна кутия EDC с двоен съединител. Той ви предлага динамично и тихо усещане при шофиране с намалени емисии на СО2 (само 6,1 л и 140 г/км при комбиниран цикъл WLTP). 

TCe 225 EDC FAP

Мощен

 

Разработен на базата на двигател Alpine A110, този 1,8-литров турбо бензинов двигател с директно впръскване на горивото е оборудван с двуспирален турбокомпресор и 3-позиционна система с променливо газоразпределение. Предлага се със 7-степенна автоматична скоростна кутия EDC с двоен съединител и осигурява 225 к.с. с въртящ момент от 300 Nm за оптимална ефективност.

Blue dCi 120

Добре обмислен

 

Този 1,7-литров 4-цилиндров дизелов двигател е с мощност 120 к.с. Предлаган с 6-степенна ръчна скоростна кутия, той осигурява съвършен баланс, за да ограничи емисиите на СО2, без това да става за сметка на комфорта на шофиране.

Blue dCi 150

Оптимален

 

Управлявайте разхода на гориво и усетете неговото мощно и динамично ускорение. Този 1,7-литров 4-цилиндров дизелов двигател има мощност от 150 к.с. и се предлага с 6-степенна ръчна скоростна кутия за наистина приятно усещане при шофиране.

 

 

Blue dCi 160 EDC

Удоволствие от шофирането

 

Комбинирайте удоволствието с комфорта с този 2,0-литров 4-цилиндров двигател с 160 к.с., предлаган с 6-степенна автоматична скоростна кутия EDC с двоен съединител. С технологията AdBlue® можете да изпитате цяла гама от усещания като постоянно управлявате разхода на гориво и ограничите емисиите от азотни оксиди.

Blue dCi 200 EDC 

Високоефективен

 

Можете ли да постигнете още по-добри резултати? Този 2,0-литров 4-цилиндров двигател с мощност 200 к.с. осигурява мощно ускорение и динамична маневреност. Със своята 6-степенна автоматична скоростна кутия EDC с двоен съединител, той предлага усещане при шофиране, което надминава и най-големите ви очаквания. Управлявайте разхода на гориво като ограничите емисиите на азотни оксиди с технологията AdBlue®.

Новото Renault TALISMAN в подробности

Разгледайте и...

На цена от
На цена от
Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодесйтвия със социални мрежи.
Научете повече