Новото Renault TALISMAN

Още по-елегантен и високотехнологичен

На цена от
68 990 лв.
Renault TALISMAN седан

Дизайн Високотехнологичният голям седан

Със своите елегантни линии, подчертани от хромирани детайли, емблематична предница, нови високотехнологични отличителни светлини отпред и отзад и изтънчен интериор, новото Renault TALISMAN гордо демонстрира своя отличителен модерен дизайн.

Удобство в салона

Поглезете се с първокласно пътуване

Поемете контрола над пътуването. Създайте персонализирано усещане при пътуване с нашите най-модерни технологии, чиято единствена цел е да улеснят вашето ежедневие.

Салон – арматурно табло – Renault TALISMAN

Възползвайте се от иновативни технологии...

Фарове LED Matrix Vision, функции в помощ на водача Renault EASY DRIVE, вградена мултимедийна система Renault CONNECT, MULTI-SENSE... Пътувайте комфортно и безопасно благодарение на най-доброто от технологията Renault, достъпна от 9,3-инчовия свързан таблет EASY LINK и 10,2-инчовия екран за водача с възможност за персонализиране.

Екстериор отпред на Renault TALISMAN

...за изключително комфортно пътуване.

Със системата MULTI-SENSE можете да изберете някой от 4-те режима (MySense, Eco, Comfort и Sport), за да персонализирате удоволствието от шофирането по свой вкус. Също така, можете да се насладите на ексклузивната система за завиване на 4-те колела 4CONTROL с променливо окачване, която осигурява на новото Renault TALISMAN по-прецизно управление и улеснява маневрирането в града.

ВЕРСИИ

Изберете версията на новия TALISMAN, която най-много ви подхожда

ВЕРСИЯ

Новото Renault TALISMAN INITIALE PARIS

Разгледайте емблематичната версия INITIALE PARIS на новото Renault TALISMAN и почувствайте елегантността по напълно нов начин.

  • Салон, предни седалки – Renault TALISMAN INITIALE PARIS

Уникален подход

Запленяващ, елегантен, новаторски... Новото Renault TALISMAN INITIALE PARIS ще ви заплени! Елегантен профил с хромирани детайли, 19-инчови алуминиеви джанти, отопляеми и вентилирани седалки с масажна функция и тапицерия от напа, първокласна аудиосистема Bose®, нова гарнитура от избелена дървесина, стелки и прагове на вратите с марка INITIALE PARIS и др. Открийте непознато досега усещане!

Разгледайте версията

Новото Renault TALISMAN в подробности

Разгледайте и...

Новото Renault KOLEOS
Новото Renault KOLEOS
На цена от 55 430 лв.
Новото Renault MEGANE Grandtour
Новото Renault MEGANE Grandtour
На цена от 38 070 лв.
Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодействия със социални мрежи.
Научете повече