Новото Renault TALISMAN

Още по-елегантен и високотехнологичен

На цена от
67 490 лв.
Renault TALISMAN седан

Дизайн Високотехнологичният голям седан

Със своите елегантни линии, подчертани от хромирани детайли, емблематична предница, нови високотехнологични отличителни светлини отпред и отзад и изтънчен интериор, новото Renault TALISMAN гордо демонстрира своя отличителен модерен дизайн.

Удобство в салона

Поглезете се с първокласно пътуване

Поемете контрола над пътуването. Създайте персонализирано усещане при пътуване с нашите най-модерни технологии, чиято единствена цел е да улеснят вашето ежедневие.

Салон – арматурно табло – Renault TALISMAN

Възползвайте се от иновативни технологии...

Фарове LED Matrix Vision, функции в помощ на водача Renault EASY DRIVE, вградена мултимедийна система Renault EASY CONNECT, MULTI-SENSE... Пътувайте комфортно и безопасно благодарение на най-доброто от технологията Renault, достъпна от 9,3-инчовия свързан таблет EASY LINK и 10,2-инчовия екран за водача с възможност за персонализиране.

Екстериор отпред на Renault TALISMAN

...за изключително комфортно пътуване.

Със системата MULTI-SENSE можете да изберете някой от 4-те режима (MySense, Eco, Comfort и Sport), за да персонализирате удоволствието от шофирането по свой вкус. Също така, можете да се насладите на ексклузивната система за завиване на 4-те колела 4CONTROL с променливо окачване, която осигурява на новото Renault TALISMAN по-прецизно управление и улеснява маневрирането в града.

ВЕРСИИ

Изберете версията на новия TALISMAN, която най-много ви подхожда

 • Intens

  Intens

  На цена от 67 490 лв.
  • Мултимедийна навигационна система Easy Link с 9,3'' сензорен екран, радио, Bluetooth
  • 10" дигитален инструментален панел
  • Карта Renault "Свободни ръце" за безконтактно отключване/заключване и стартиране на автомобила
 • Initiale Paris

  Initiale Paris

  На цена от 71 290 лв.
  • Регулируемо окачване
  • Предни седалки с 8-посочно електрическо регулиране + 4-посочна електрическа лумбална настройка

ВЕРСИЯ

Новото Renault TALISMAN INITIALE PARIS

Разгледайте емблематичната версия INITIALE PARIS на новото Renault TALISMAN и почувствайте елегантността по напълно нов начин.

Салон, предни седалки – Renault TALISMAN INITIALE PARIS

Уникален подход

Запленяващ, елегантен, новаторски... Новото Renault TALISMAN INITIALE PARIS ще ви заплени! Елегантен профил с хромирани детайли, 19-инчови алуминиеви джанти, отопляеми и вентилирани седалки с масажна функция и тапицерия от напа, първокласна аудиосистема Bose®, нова гарнитура от избелена дървесина, стелки и прагове на вратите с марка INITIALE PARIS и др. Открийте непознато досега усещане!

Разгледайте версията

Новото Renault TALISMAN в подробности

Разгледайте и...

На цена от
На цена от
Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодействия със социални мрежи.
Научете повече