Renault TALISMAN седан

TALISMANоще по-елегантен и високотехнологичен

на цена от 61 290 лв.

дизайн Високотехнологичният голям седан

Със своите елегантни линии, подчертани от хромирани детайли, емблематична предница, нови високотехнологични отличителни светлини отпред и отзад и изтънчен интериор, новото Renault TALISMAN гордо демонстрира своя отличителен модерен дизайн.

удобство в салона

Поглезете се с първокласно пътуване

Поемете контрола над пътуването. Създайте персонализирано усещане при пътуване с нашите най-модерни технологии, чиято единствена цел е да улеснят вашето ежедневие.

Салон – арматурно табло – Renault TALISMAN

Възползвайте се от иновативни технологии...

Фарове LED Matrix Vision, функции в помощ на водача Renault EASY DRIVE, вградена мултимедийна система Renault CONNECT, MULTI-SENSE... Пътувайте комфортно и безопасно благодарение на най-доброто от технологията Renault, достъпна от 9,3-инчовия свързан таблет EASY LINK и 10,2-инчовия екран за водача с възможност за персонализиране.

Екстериор отпред на Renault TALISMAN

...за изключително комфортно пътуване.

Със системата MULTI-SENSE можете да изберете някой от 4-те режима (MySense, Eco, Comfort и Sport), за да персонализирате удоволствието от шофирането по свой вкус. Също така, можете да се насладите на ексклузивната система за завиване на 4-те колела 4CONTROL с променливо окачване, която осигурява на новото Renault TALISMAN по-прецизно управление и улеснява маневрирането в града.

версии

Изберете версията на новия TALISMAN, която най-много ви подхожда

Intens

Intens

на цена от 61 290 лв.
Initiale Paris

Initiale Paris

на цена от 71 590 лв.

версия

INITIALE PARIS

Разгледайте емблематичната версия INITIALE PARIS на новото Renault TALISMAN и почувствайте елегантността по напълно нов начин.

  • Салон, предни седалки – Renault TALISMAN INITIALE PARIS

Уникален подход

Запленяващ, елегантен, новаторски... Новото Renault TALISMAN INITIALE PARIS ще ви заплени! Елегантен профил с хромирани детайли, 19-инчови алуминиеви джанти, отопляеми и вентилирани седалки с масажна функция и тапицерия от напа, първокласна аудиосистема Bose®, нова гарнитура от избелена дървесина, стелки и прагове на вратите с марка INITIALE PARIS и др. Открийте непознато досега усещане!

разгледайте версията

Новото Renault TALISMAN в подробности

Разгледайте и...

KOLEOS
KOLEOS
на цена от 55 890 лв.
MEGANE GRANDTOUR
MEGANE GRANDTOUR
на цена от

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече