Семеен SUV Renault KOLEOS INITIALE PARIS

INITIALE PARIS

Новото Renault KOLEOS
  • KOLEOS INITIALE PARIS white exterior 3/4 front end

Възползвайте се от най-доброто от експертния ни опит

Чуйте го, помиришете го, докоснете го, вижте го... Новото Renault KOLEOS INITIALE PARIS представя най-доброто от експертния ни опит с нова интерпретация, за да събуди сетивата и въображението ви.

Renault KOLEOS INITIALE PARIS 4x4
Renault KOLEOS INITIALE PARIS
Интериор отпред и задни седалки на Renault KOLEOS INITIALE PARIS

Ексклузивно оборудване

KOLEOS INITIALE PARIS amethyst black exterior

Изберете уникален стил

Новото Renault KOLEOS INITIALE PARIS се отличава с характерните за INITIALE PARIS стилистични елементи. Отличителният дизайн надхвърля очакванията и привлича окото с дързък стил.

Джанти на Renault KOLEOS INITIALE PARIS

Отличителни знаци

Новото Renault KOLEOS INITIALE PARIS се отличава с ексклузивния цвят черен аметист, със светодиодните си фарове LED PURE VISION и с 19-инчовите алуминиеви джанти с характерен дизайн.

Кожен интериор на Renault KOLEOS INITIALE PARIS

Изтънчена атмосфера

Кожен салон от Nappa в черен, пясъчносив или кафяв цвят, декоративен двоен шев, специфични декорации и маркировки на таблото, волана, панелите и праговете на вратите и стелките... Позволете на атмосферата да ви очарова.

Подробна информация за новото Renault KOLEOS

Открийте други модели на Renault

TALISMAN
TALISMAN
на цена от 68 990 лв.
KADJAR
KADJAR
на цена от 40 780 лв.

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече