Семеен SUV Renault KOLEOS INITIALE PARIS

INITIALE PARIS
Новото Renault KOLEOS

KOLEOS INITIALE PARIS white exterior 3/4 front end

Възползвайте се от най-доброто от експертния ни опит

Чуйте го, помиришете го, докоснете го, вижте го... Новото Renault KOLEOS INITIALE PARIS представя най-доброто от експертния ни опит с нова интерпретация, за да събуди сетивата и въображението ви.

Renault KOLEOS INITIALE PARIS 4x4
Renault KOLEOS INITIALE PARIS
Интериор отпред и задни седалки на Renault KOLEOS INITIALE PARIS

Ексклузивно оборудване

KOLEOS INITIALE PARIS amethyst black exterior

Изберете уникален стил

Новото Renault KOLEOS INITIALE PARIS се отличава с характерните за INITIALE PARIS стилистични елементи. Отличителният дизайн надхвърля очакванията и привлича окото с дързък стил.

Джанти на Renault KOLEOS INITIALE PARIS

Отличителни знаци

Новото Renault KOLEOS INITIALE PARIS се отличава с ексклузивния цвят черен аметист, със светодиодните си фарове LED PURE VISION и с 19-инчовите алуминиеви джанти с характерен дизайн.

Кожен интериор на Renault KOLEOS INITIALE PARIS

Изтънчена атмосфера

Кожен салон от Nappa в черен, пясъчносив или кафяв цвят, декоративен двоен шев, специфични декорации и маркировки на таблото, волана, панелите и праговете на вратите и стелките... Позволете на атмосферата да ви очарова.

Подробна информация за новото Renault KOLEOS

Открийте други модели на Renault

KADJAR
KADJAR
на цена от 47190,00 лв.

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече