Семеен SUV Renault KOLEOS 4x4

Двигатели
Новото Renault KOLEOS

Разгледайте двигателите, предлагани за всяка версия

Equilibre
Equilibre
Techno
Techno
Initiale Paris
Initiale Paris

Бензин (1)

TCe 160 к.с. EDC
на цена от 66690,00 лв.
на цена от 74690,00 лв.
Blue dCi 185 к.с. X-Tronic
на цена от 74590,00 лв.
на цена от 79590,00 лв.
на цена от 87590,00 лв.
Не сте сигурни кой двигател или силов агрегат е най-подходящ за вашия стил на шофиране? Намерете идеалното съвпадение с помощта на нашия симулатор за разход на гориво.

Подробни технически характеристики

Повече подробности за двигателите

Последно поколение автоматични скоростни кутии EDC и X-Tronic

Renault KOLEOS ви позволява да избирате между плавно и безшумно шофиране благодарение на модерната 7-степенна скоростна кутия с двоен съединител (EDC) или да съчетавате удоволствието от контрола върху автомобила чрез нашата иновативна безстепенна скоростна кутия X-Tronic, която в комбинация с мощният ни дизелов Blue dCi 185 к.с. двигател е истинско удоволствие за шофиране.

Двигатели

Разгледайте нашето ново поколение двигатели, проектирани да съчетават производителност с намалени емисии и нисък разход на гориво:

 

TCe 160 к.с. EDC7: С мощност от 160 к.с., комбинирана с въртящ момент от 270 Nm, този нов турбо бензинов двигател предлага ефективно, динамично и тихо усещане при шофиране с намалени емисии на CO2 (до 153 г/км по WLTP) и нисък разход на гориво (до 6,8 л/100 км по WLTP)  

 

Blue dCi 185 X-Tronic All Mode 4x4: Със своя нов 2,0-литров двигател с мощност от 185 к.с., комбиниран с 4-колесното задвижване и въртящ момент от 380 Nm, новото Renault KOLEOS гарантира отлични резултати при всякакви условия.  

All Mode 4x4 (4WD)

Оборудван с технологията All Mode 4x4 (4WD), новото Renault KOLEOS утвърждава своята увереност. Режим на предно предаване (2WD), Автоматичен режим (4WD) или режим с блокаж (4WD) – изберете режима на трансмисията, който е най-подходящ за условията на шофиране.

Подробна информация за новото Renault KOLEOS

Открийте други модели на Renault

KADJAR
KADJAR
на цена от 47190,00 лв.

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече