Мултимедия Новото Renault CLIO

CLIO small car orange exterior

RENAULT EASY CONNECT

Новото Renault CLIO: свързаният малък автомобил на ваше разположение

9,3-инчов сензорен екран с мултимедийна навигационна система EASY LINK

Дисплеят EASY LINK представлява истински свързан бордови компютър. Той ви позволява да управлявате с лекота всички функции на автомобила си. Стартирайте навигация по маршрут с пътно движение, показвано в реално време, провеждайте безопасно разговори през Bluetooth, настройвайте любимите си радиостанции и използвайте приложенията на смартфона си (Waze, Google Maps или Spotify...) директно от екрана на автомобила, съвместим с Android Auto™ и Apple CarPlay™.

*Предлага се в зависимост от версията.

Научете повече за Renault EASY LINK
Интериор на CLIO – сензорен таблет
Интериор на CLIO

Интелигентна навигация

С вграденото търсене с Google можете да се възползвате от максимална точност на търсената от вас крайна дестинация. Когато пътувате, информацията за пътното движение в реално време от TomTom, актуализирана на всеки 2 минути, ви позволява да изчислите точния час на вашето пристигане и да изберете най-подходящия маршрут.

 

Планирайте следващото си пътуване от вкъщи с приложението MY Renault и го пренесете в автомобила, за да се отправите на почивка в пълно спокойствие. И накрая, намерете най-близките бензиностанции близо до вашето местоположение и сравнете цените на горивата, за да намерите коя е най-подходящата за вас.

 

*Предлага се в зависимост от версията.

Научете повече

Автоматични актуализации

Получавайте автоматично най-новите актуализации на картите, като те се изтеглят и инсталират във вашия автомобил абсолютно сами.

*Предлага се в зависимост от версията.

Научете повече
CLIO orange exterior profile
MY Renault за CLIO

Разгледайте приложението MY Renault

Контролирайте автомобила си и го намирайте където и да е чрез приложението MY Renault.


Приложението се предлага безплатно от Google Play и Apple Store.


Подробна информация за новото Renault CLIO

Открийте други модели на Renault

CAPTUR
CAPTUR
На цена от 33 880 лв.
MEGANE
MEGANE
На цена от 35 290 лв.
Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодесйтвия със социални мрежи.
Научете повече