Двигатели Новото Renault CAPTUR

Компактният градски SUV Renault CAPTUR

Разгледайте двигателите, предлагани за всяка версия

Alt Image C29

Вземи новото Renault CAPTUR с фабрична LPG уредба

Сега новото Renault CAPTUR се предлага и с двугоривен LPG двигател

Двугоривният двигател на новото Renault CAPTUR  съчетава новия трицилиндров турбиниран TCe 100 и пропан-бутан. Той предлага подобрена производителност, която позволява смесен разход на гориво между 7,6 и 7,9 л/100км  и CO2 емисии между 123 и 128 г/км. Интеграцията на пропан-бутан в новото Renault CAPTUR е операция, извършвана директно в завода, което означава лесна поръчка, без допълнително забавяне и едно лице за контакт за гаранцията и поддръжката на автомобила в мрежа, обучена за работа с тази технология.

Подробни технически характеристики

характеристики - Разход и CO2 :

характеристики - Разход и CO2 :

характеристики - Разход и CO2 :

характеристики - Разход и CO2 :

Повече подробности за двигателите

С новото Renault CAPTUR се възползвате от ново поколение икономични и високоефективни бензинови двигатели с ниски разходи за поддръжка.

TCe 100: универсален

Този 3-цилиндров турбодвигател от ново поколение с мощност 100 к.с в съчетание с ръчна скоростна кутия гарантира оптимално удоволствие от шофирането и превръща новото Renault CAPTUR в универсален всъдеход. Той предлага и намален разход на гориво.

TCe 130 FAP: икономичен и динамичен

Този 4-цилиндров турбодвигател с директно впръскване се предлага със 6-степенна ръчна или със 7-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител и пера на волана. Той осигурява максимална гъвкавост и динамика на шофиране, като същевременно намалява разхода на гориво.

TCe 155 FAP: максимално удоволствие от шофирането

Версията с мощност 155 к.с. и въртящ момент 270 Nm на новия 4-цилиндров турбодвигател с директно впръскване е създадена за търсещите удоволствие от шофирането. При неговата 7-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител можете да използвате перата на волана, за да включите спортния режим на MULTI-SENSE за още по-вълнуващо шофиране. 

Разгледайте двигателите от ново поколение Blue dCi, проектирани да комбинират удоволствие от шофирането и намалени вредни емисии.

Blue dCi 95

Обичате ли дългите пътувания? Този двигател с мощност 95 к.с. и 6-степенна ръчна скоростна кутия предлага икономично шофиране. 

Blue dCi 115

Този дизелов двигател комбинира комфорт и максимална икономия на гориво, благодарение на въртящ момент от 260 Nm. Той се предлага със 6-степенна ръчна и 7-степенна автоматична скоростна кутия и двоен съединител с пера на волана.

Новото Renault CAPTUR в подробности

Открийте други модели на Renault

KADJAR

KADJARНа цена от 39 580 лв.

MEGANE Grandtour

MEGANE GrandtourНа цена от 35 290 лв.

Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодесйтвия със социални мрежи. | Управление на бисквитките|Научете повече