Компактният градски SUV Renault CAPTUR

Двигатели
Renault CAPTUR

Разгледайте двигателите, предлагани за всяка версия

Zen
Zen
Intens
Intens
R.S. Line
R.S. Line

HYBRIDE ESSENCE (1)

Plug-in Hybrid 160 к.с. EDCна цена от
58 270 лв.
TCe 100 к.с. LPG BVMна цена от
37 260 лв.
на цена от
40 360 лв.
TCe 90 к.с. BVMна цена от
36 060 лв.
на цена от
39 160 лв.
TCe 140 к.с. BVMна цена от
38 770 лв.
на цена от
41 870 лв.
на цена от
44 270 лв.
TCe 140 к.с. EDCна цена от
42 080 лв.
на цена от
45 370 лв.
на цена от
47 770 лв.
TCe 160 к.с. EDCна цена от
46 670 лв.
  • Alt Image C29

Вземи Renault CAPTUR с фабрична LPG уредба

Сега Renault CAPTUR се предлага и с двугоривен LPG двигател

Двугоривният двигател на Renault CAPTUR  съчетава новия трицилиндров турбиниран TCe 100 и пропан-бутан. Той предлага подобрена производителност, която позволява смесен разход на гориво между 7,6 и 7,9 л/100км  и CO2 емисии между 123 и 128 г/км. Интеграцията на пропан-бутан в Renault CAPTUR е операция, извършвана директно в завода, което означава лесна поръчка, без допълнително забавяне и едно лице за контакт за гаранцията и поддръжката на автомобила в мрежа, обучена за работа с тази технология.

Не сте сигурни кой двигател или силов агрегат е най-подходящ за вашия стил на шофиране? Намерете идеалното съвпадение с помощта на нашия симулатор за разход на гориво.

Подробни технически характеристики

Повече подробности за двигателите

С Renault CAPTUR се възползвате от ново поколение икономични и високоефективни бензинови двигатели с ниски разходи за поддръжка.

TCe 90: универсален

Този 3-цилиндров турбодвигател от ново поколение с мощност 90 к.с в съчетание с ръчна скоростна кутия гарантира оптимално удоволствие от шофирането и превръща Renault CAPTUR в универсален всъдеход. Той предлага и намален разход на гориво.

TCe 140 Mild hybrid: икономичен и динамичен

Този 4-цилиндров турбодвигател с директно впръскване се предлага със 6-степенна ръчна или със 7-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител и пера на волана. Той осигурява максимална гъвкавост и динамика на шофиране, като същевременно намалява разхода на гориво.

TCe 157 Mild hybrid: максимално удоволствие от шофирането

Версията с мощност 157 к.с. и въртящ момент 270 Nm на новия 4-цилиндров турбодвигател с директно впръскване е създадена за търсещите удоволствие от шофирането. При неговата 7-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител можете да използвате перата на волана, за да включите спортния режим на MULTI-SENSE за още по-вълнуващо шофиране. 

  • Хибриден CLIO E-TECH

E-TECH

Новото Renault CAPTUR E-TECH вече е и plug-in хибрид. Възползвайте се от гъвкавостта на CAPTUR и опита на Renault E-TECH, като се насладите на изцяло електрическо шофиране до 65 км. в градски условия и нисък разход на гориво. 

Запознайте се с E-TECH

Renault CAPTUR в подробности

Открийте други модели на Renault

KADJAR
KADJAR
на цена от 44 290 лв.
MEGANE
MEGANE
на цена от 37 890 лв.

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече