Компактният градски SUV Renault CAPTUR

CAPTUR

в тон с твоя свят
на цена от 39090,00 лв.

дизайн SUV със спортни извивки

Мускулест силует, изтънчен интериор и двуцветна гама с възможност за пълно персонализиране... По-голямо и по-модерно, Renault CAPTUR притежава всички отличителни белези на всъдеход и оставя силно първо впечатление. 

персонализация

Създайте автомобил, който приляга на перфектно на вашия вкус

Отличете се от тълпата! Renault CAPTUR продължава своето пътуване до върха на персонализирането, както отвън, така и отвътре.

Екстериор на малък всъдеход CAPTUR

Екстериор...

Покрив, огледала на вратите, защитни кори... Персонализирайте вида на Renault CAPTUR с повече от 90 възможни екстериорни комбинации.

Интериор отпред и задни седалки на Renault CAPTUR

...и интериора

Арматурно табло, тапицерия, цветни вложки, декоративни панели, подлакътници… Научете повече за нашите пакети за персонализиране и променете салона според вкуса си с 18-те възможни комбинации.

Интериор на новото Renault CAPTUR, осветление MULTI-SENSE

MULTI-SENSE – преминете отвъд границите на персонализирането

3 режима на шофиране (Eco, Sport, MySense),  8 настройки на интериорното осветление… Персонализирайте Renault CAPTUR според настроението си благодарение на технологията MULTI-SENSE.

оборудване

Насладете се на персонализирано усещане

С модерните си и лесни за използване технологии, персонализираното усещане на борда и безпрецедентната си универсалност, Renault CAPTUR се адаптира към нуждите и желанията ви.

Интериор на Renault CAPTUR, арматурно табло, екран на водача

Иновативни технологии

За да подобри усещането от шофирането без компромис със сигурността,  Renault CAPTUR е оборудвано с най-новите технологии и проправя пътя на автономното шофиране. Наслаждавайте се на спокойно шофиране!

Оранжев салон на Renault CAPTUR

Персонализирано усещане

Смарт кокпит, панорамен покрив, просторен интериор, голям багажник (до 536 л *), плъзгаща се и сгъваема задна седалка, множество отделения за съхранение... Renault CAPTUR се адаптира към ежедневието ви.


* Стандарт VDA

Alt Image C29

Вземи Renault CAPTUR с фабрична LPG уредба

Сега Renault CAPTUR се предлага и с двугоривен LPG двигател

Двугоривният двигател на Renault CAPTUR  съчетава новия трицилиндров турбиниран TCe 100 и пропан-бутан. Той предлага подобрена производителност, която позволява смесен разход на гориво между 7,6 и 7,9 л/100км  и CO2 емисии между 123 и 128 г/км. Интеграцията на пропан-бутан в Renault CAPTUR е операция, извършвана директно в завода, което означава лесна поръчка, без допълнително забавяне и едно лице за контакт за гаранцията и поддръжката на автомобила в мрежа, обучена за работа с тази технология.

научете повече

версии

Изберете версията на Renault CAPTUR, която е най-подходяща за вас

Zen

Zen

 • хибрид
 • plug-in хибрид
 • бензин
 • LPG
на цена от 39090,00 лв.
Intens

Intens

 • хибрид
 • plug-in хибрид
 • бензин
 • LPG
на цена от 42190,00 лв.
R.S. Line

R.S. Line

 • plug-in хибрид
 • хибрид
 • бензин
на цена от 52190,00 лв.

Renault CAPTUR в подробности

Открийте други модели на Renault

ARKANA
ARKANA
на цена от 50890,00 лв.
MEGANE
MEGANE
на цена от 42560,00 лв.

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече