Новото Renault MEGANE Sedan

Динамичен седан с множество технологии

На цена от
34 680 лв.
MEGANE Sedan berline

ДИЗАЙН Съблазняващ и изискан седан

Със своя спортен профил, преработена предница, маркирана с хромирана решетка, отличителни С-образни светлини, 16-, 17- и 18-инчови джанти и елегантен високотехнологичен салон... Новото Renault MEGANE Sedan със сигурност ще предизвика копнеж. Пригответе се да попаднете под властта на неговата магия!

Удобство в салона

Пристрастяваща технология

Система EASY LINK – MEGANE Sedan

Мултимедийна система EASY LINK

Готови ли сте за непознато до сега усещане за връзка с останалия свят? С вашата мултимедийна система EASY LINK, съвместима с Android Auto™ и Apple CarPlay™, ще имате лесен достъп до вашия мултимедиен свят от централния 9,3-инчов екран на новото Renault MEGANE Sedan.

Система MULTI-SENSE – MEGANE Sedan

MULTI-SENSE

Със системата MULTI-SENSE разполагате с 8 настройки за фоново осветление в салона и 4 режима на шофиране (MySense, Eco, Comfort и Sport), за да може пътуването да е в хармония с настроението и потребностите ви: звук и пъргавина на двигателя, кормилно управление, конфигурация на екрана на водача и т.н.

 Помощни системи за водача – MEGANE Sedan

Помощни системи за водача EASY DRIVE

Нашите новаторски технологии ви гарантират лесно маневриране и повишават ежедневната безопасност: адаптивен круиз контрол Stop & Go, Easy Park Assist, предупреждение за пресичане на осевата линия, Активен спирачен асистент AEBS с разпознаване на пешеходци, система за разпознаване на умората, Head-up дисплей, карта „Свободни ръце“ и много други.

ВЕРСИИ

Изберете версията на новото Renault MEGANE Sedan, която ви подхожда най-много

Новото Renault MEGANE Sedan в подробности

Разгледайте и...

Новото Renault MEGANE Grandtour
Новото Renault MEGANE Grandtour
На цена от 36 270 лв.
Новото Renault TALISMAN
Новото Renault TALISMAN
На цена от 68 990 лв.

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

Научете повече