Renault MEGANE Grandtour в сиво

Renault MEGANE Grandtour

дизайн Модулното семейно комби

С подобрено поведение на пътя, чувствени линии и динамичен дизайн, Renault MEGANE Grandtour има всичко, за да се отличите и да предизвикате възхищение. 

интериорен дизайн и модулно оформление

Приспособете пространството в салона

Работете в екип с новото Renault MEGANE Grandtour. Неговата рекордна товарна дължина, множеството отделения за съхранение и невероятното модулно оформление го правят идеалния партньор за всеки ден.

Багажник на Renault MEGANE Sport Tourer

Регулируем багажник

Със своя конфигурируем и интелигентно оборудван багажник, Renault MEGANE Grandtour предлага не просто модулност. 

Системи с отделения, равен под, мрежи за багаж, куки и странични отделения за съхранение... вашият багаж ще бъде съхраняван отлично. 

Размери на Renault MEGANE Sport Tourer

Рекордна товарна дължина

Товарете и превозвайте всичко, което желаете, без никакви ограничения. След като задната седалка и седалката на пътника отпред бъдат сгънати, получавате рекордна дължина от 2,70 метра.

ВЕРСИИ

Изберете версията на Renault MEGANE Grandtour, която е най-подходяща за вас

Renault MEGANE Grandtour в детайли

Открийте други модели на Renault

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече