All-New MEGANE Sport Tourer exterior

Аксесоари
Новото Renault MEGANE Grandtour

All-New MEGANE Sport Tourer accessories

Персонализирайте своя автомобил

Благодарение на гамата от аксесоари, проектирани в съчетание на стил и удобство, новото Renault MEGANE Grandtour става уникално.

Разгледайте каталога с аксесоари

Екстериор

Добавете ново измерение

Персонализирайте новия MEGANE по ваш вкус.

All-New MEGANE Sport Tourer towbar and towbar bicycle rack

Теглич и накланящ се багажник за велосипеди

Прибиращият се теглич Renault, който се демонтира без нужда от инструменти, превозва безопасно вашето оборудване. Добавете нашия накланящ се багажник за велосипеди, за да се наслаждавате на прекрасния пейзаж и да запазите достъп до багажника.

All-New MEGANE Sport Tourer roof bars and roof box

Греди за багажник на покрива и багажник на покрива

Необходимо ви е повече пространство? Можете лесно да закрепите допълнителен багажник към покрива на новото Renault MEGANE Grandtour. Това практично, естетически издържано и устойчиво допълнение ще увеличи товароносимостта на вашия автомобил. Основен елемент за пътуване без компромис!

All-New MEGANE Sport Tourer alarms

Аларми

Надеждни и невидими, нашите периметрови и обемни алармени системи предлагат ефективна защита срещу кражба за вашето ново Renault MEGANE Grandtour. 

All-New MEGANE Sport Tourer protective film

Защитно фолио

Защитете своето ново Renault MEGANE Grandtour от ежедневни проблеми! Малките вдлъбнатини, драскотини или дори претриване вече не представляват проблем.

ИНТЕРИОР

Искате да персонализирате своето ново Renault MEGANE Grandtour?

Разгледайте нашата гама от аксесоари.

All-New MEGANE Sport Tourer boot protectors

Корито за багажник и протектор за багажник Easyflex

Лесно за монтиране и почистване, двулицевото корито за багажник от гума и текстил и модулния протектор EasyFlex са идеални за транспортиране на всички разхвърляни вещи. Удобни и универсални, протекторите за багажник Renault са особено подходящи за ежедневно ползване или за моментите на отдих.

All-New MEGANE Sport Tourer induction charger

Индукционно зарядно устройство

Просто заредете смартфона си като го поставите върху зарядната станция, разположена върху средната конзола.

All-New MEGANE Sport Tourer floor mats

Спортен комплект педали и стелки

Комплектът педали подчертава спортния дух на новото Renault MEGANE Grandtour, а специалните стелки помагат за поддържане на чистота в него. Те са лесни за поддръжка и монтиране чрез две фиксиращи щипки.

All-New MEGANE Sport Tourer multi-function headrest system

Система с многофункционални подглавници

Нашата система с многофункционални подглавници се адаптира, за да отговори на всички ваши потребности: да запазите дрехите си с закачалка, да се наслаждавате на закуската с подвижната маса за пикник или да съкратите времето на дългите пътувания с помощта на таблет със сензорен екран.

Новото Renault MEGANE Grandtour в подробности

Открийте други модели на Renault

KADJAR
KADJAR
на цена от 47190,00 лв.
KOLEOS
KOLEOS
на цена от 66690,00 лв.

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече